Marknad

nu är det marknad i lycksele,, synd att man inte fått några pengar den här månaden,, så man är så fattig så hundarna pissar på en.
Inge kul,, för jag hade tänkt gå ut, skulle vara på fest hos en kompis.
Menmen går ju inte att göra åt. Kanske skulle få inträdet  till hotellet, av lillebror.  Men jag vet inte käntes dumt att gå ut ändå när man inte har pengar. Men jag ser väl hur jag gör. är ju öppet på klubben å mamma ville att jag skulle hjälpa henne i Baren.

umeå

ida har jag och Peder vart i umeå vi var först på jula,, å handla en ek toasits till så nu har vi en till övervåningen me.,  sen tog vi drivethrue på frasse å åt sen for vi till lassa .

Det gick brao, hos läkaren, å han skrev remissen... 


Peder talade även om något som inte har med det att göra,  Men iallfall så sa han hade så ont i magen hela tin. så peder fick gå och ta några prover som inte var tänkt. Fick reda på att han kanske måste göra gastroskopi,, fy farao,, stackarn.. inte kul
tycker synd om peder.

jaja sen var vi å handla på obs lite småprylar , å på hm, köpte Peder ett par svarta leggings å en jacka åt mig,, sötp ;)., sen for hem och åt middag hos mamma.

nu ska jag sova denna jacka fick jag.

ännu en hemma dag

å ja va gör man,,
Det ska allti va nåt,, nu mår hunden dålit,, så jag måste va hemma å titta till han,,, man kan ju inte gärna knacka på hos nån granne å säga,, hej vill du ta hand om en hund med rännskita.

hoppas han blir bättre så jag kan fara in till studion i morrn.

på onsdag ska jag följa peder till hans läkare i umeå,, han ska prata med läkaren å be han skriva en remiss.

Till vars,, vet de som vet.

ujuju ja livet är hårt ibland.


hittad

peder komme hem med en skyldig blick,,, han hade fått med sig mobilen, eftersom han lånat den å råkat stoppa den i fickan, inte konstigt att jag inte hitta den.

vars är mobilen.

hittar inte min mobil,,, kan inte höra av mig till nån å ingen kan höra av sig till mej,, känns som jag missar nåt viktigt samtal nu när jag inte vet vars den är,,, å jag brukar inte höra att den ringer ens när jag har den i handväskan,, å hur ska jag då höra den nu,,dessutom var det lite batteri senast jag såg den.

kunde inte ringa till ingemar å tala om att jag va sjuker fortfarande heller,, dessutom är jag så yr i huve så de är jobbit att springa runt å leta.

Hoppas jag inte råkat snöra den i nån soppåse,, skulle inte förvåna mig,,, isåfall är det ganska kört för soppgubbarna va just här å for i väg med allt =)

va är det där ?

Peder har fått låna lillebrors bil eftersom  hans bil är in på verkstan nu,,, ÄNTLIGEN!!
vi skjutsade hem, anders tankade bilen å åkte hemmåt,,, men efter ett tag när vi kommit till Brännland,, ser jag någon svart stor klump på vägen,,, å jag utbrister - VA ÄR DET DÄR,,, peder bromsa inte han typ reagera inte ens,,, så vi körde över den svarta klumpen, det såg på närmare håll ut som en bilbarnstol. vi hade en lastbil bakom och ett broräcke på sidan så vi kunde inte stanna på en gång.


när vi stannat gick vi ut å kolla om det hade blitt nå skador eller om den fastnat under bilen,,, Regplåten va kraschad men annars ingenting,, vi körde tillbaka för jag tyckte vi skulle flytta på saken då det var faligt att det låg på vägen speciellt eftersom de var mörkt ute,,,

vi svängde runt å tillbaka igen å vände å körde å stannade en bit innan,, jag sprang fram till vad jag sen såg va en skoterdyna måste ha fallit av nåt släp,, skoterdynan var inte så sargad,,   de övre skiktet hade bara åkt upp på sidan, peder slängde in den i bilen, vet inte va han ska göra me den men,, men ser väl nån kanske hör av sig i nå annonsblad eller nåt, om den, kanske inte så stor chans men. Går ju att lämna till polisen också om int anne.

men de var ju klart att de skulle hända nå sånt då vi inte hade vår egen bil... menmen that´s life.

peder tyckte att de var väldans klantit å int se till så grejorna sitt fast,, men då påmint ja han bara om när han själv  hade glömt spänna fast skoterhuven så han flögupp å gick sönt,,, fast å andra sidan låg den ju inte på vägen å var en fara för andra.

 menmen alla kan göra misstag

tatto request

Min kusin ville att jag skulle rita en lite annorlunda motiv  till honom, som kräver att mina få  hjärnceller måste jobba förfullt ;)  
Det skulle va ett lejon som vrider huvet lite åt sidan, som när det ska ta ett byte,, men det skulle va agressivt ( å de va jätteviktigt) =) åsså skulle de rinna saliv från tänderna,, men sen skulle han omringas eller gå igenom en dimma av den ugandiska flaggan,, alltså flaggan skulle va som en dimma runt han. åsså skulle det stå det "afrikanska" ordet AKIKI, som jag inte är helt säker på vad de betyder. men det skulle stå nån stans i tatueringen, inte typ att man bara skrivit det rätt upp å ner utan det skulle  smälta in i bilden.

hans tjej kommer från uganda, så därför ville han ha den flaggan:
Lite väl vågat tycker jag, men ja det är ju värre om man skriver namnet på henne,, fast det är ju iallfall lätttare att tattuera över  om man skulle ångra sig. 


ja får se om jag lyckas, men det är ju iallfall en utmaning.


DEN UGANDISKA FLAGGAN


Min STORA dag

Har ni Sett reklamen om MIN STORA DAG, som handlar om sjuka barn,, versionen av den låten  som spelas i reklamen  ( somewere over the rainbow) tycker jag är jäkligt härlig,, jag blir lika rörd varje gång jag ser den reklamen.

men pappa ringde mig en dag å fråga om jag sett den reklamen å han tyckte att den lät skitbra,, å han undra om det gick å få tag på låten  å vem som sjunger på nåt sätt, ja sa att jag skulle fixa det åt han.

iallafall så hette kille som sjunger ISRAEL KAMAKAWIWO´ OLE, å det var en kille från hawai
DET är han som syns på omslaget på denna skiva,, ja fast bara baksida då.
gick att köpa denna skiva på http://www.cdon.com/ för 159 :- 

lite småfakta om honom.

Israel "Braddah Iz" Kamakawiwo'ole
, född den 20 maj 1959 Liliha, Hawaii, död den 26 juni 1997, var en hawaiiansk ukulelespelare och sångare.

Israel blev känd utanför Hawaii när hans album Facing future släpptes 1993, det innehöll bl.a covermedleyt Over the Rainbow/What A Wonderful World som nått stor internationell framgång.Kamakawiwo'ole led av svår övervikt och vägde vid ett tillfälle 349 kg och var 1,88 m lång. Hans stora övervikt bidrog till slut till hans bortgång den 26 juni 1997 klockan 12:18. Han gavs en statsbegravning till vilken mer än 10.000 människor dök upp för att se på när hans aska spreds i havet.
Ed Hardy igen

Skullle vilja ha lite prylar av märket ed hardy... synd bara att de kostar,,, en del. men bara ett litet inslag iallfall,, sen är inte allt från det märket så väldans snyggt,,, men tycker om lite blandat färglatt,, jag är ganska  olika med min klädstil,, tycker om den rockiga stilen,, men kan ändå ha på mig kläder som inte är det å ändå tycka det är snyggt,, men tycker ed hardy har lite lekfull stil som skulle va kul att ha ibland när man känner för det,, skadar ju inte att det är tattueringsmotiv på klädena.

här är några jag skulle kunna tänka mig att ha                                                                                                        
den här säger ju allt ;P
skulle lungt kunna ha på mig de här Bikinisarna =) helst med en lite fastare kropp då,, men ärsch


 alla plaggen gåra att köpa på www.peoplesuniform.com
                                                

mamma fyller år

mamma fyller år,, men hon va så dålig,, så hon orka inte bli firad idag,, jag va dit igår å gav henne presenten =)  en betald tatuering  hon blev jättegla ,, så nu behöver hon bara gå in å ta en tid så kommer väl tatton som jag rita åt henne snart sitta på armen  =) nice

är förkyld

jag är förkyld  å kan inte svälja men gla ändå,, he är ju som inge ovanligt,, tycker jag är förkyld jämt,,, men he kan ju bero på att mina mediciner tar ner imunförsvaret,,, ja de är inte kul att va ett vandrande sjukdomsuppsamlare,, menmen  va gör man.. lifes goes on... å de är ju iallfall tur =)

söndag idag va ska man göra se på tv å mysa är mitt förslag... tror jag kör på det,,, peder har dratt itll erik å ewa nu,,  så jag får sitta å glo med vovve,,,, å de tror jag inte pipen har nåt emot, ja man vet ju inte, men man får la hoppas.HARE´

alla hjärtans dag.

firades med att gå ut att äta,, peder vart lite halvdålig å trött igår så han somna när vi var å hälsa på hos mamma  så det vart sent ,, jag var bakis å helt slö och hade en massa ritningar att göra. Peder skulle tydligen ha varit iväg till erik å ewa igår men han somna ju som sagt,,, men han har ju iallfall anledning till varför han är trött  ofta. 


hadde jättekul i fredas med lina rebecka å hennes kille Eli,,, de ska föresten flytta till kattisavan nu också,, kul kul då kan man fär å häls på där också. ä ju ganska nära iallafall.


näe back to work,

 jessicas fråga om jag ville va hennes hårmodell i maj för ett tag sen,,, å de är ju klart jag vill.  ska bli riktigt skojsigt =)
Ingemar ska vara där å tatuera också å tror frida  hans tjej ska göra naglar om jag inte minns fel.


trubadurkväll

ikväll ska jag gå på trubadurkväll på knut´n med Lina,,, vi skulle träffas före å gå hem till henne å käka. kan bli skoj.
jocke skulle stå i baren där ikväll

har träff på studion med min handläggare på arbetsförmedligen idag,,  hon ska prata med ingemar å mej åsså ska hon titta till studion,,
 å så förmodligen göra så jag får praktik där nu =) WEIII!!!!
 

nä måste göra mig i ordning nu så jag kommer med bussen,, måste ta 9 bussen idag för vi har träff klockan tio,,, haha stackars ingemar inte van att gå upp så tidigt =) hoppas han inte försover sig, ;P

jaja bye

rita rita

idag var det första onsdagsmötet för klubben i år,, jag vart tydligen med i klubblokalkommiten,, vilket inebär att fixa till klubben,, typ måla å sånt,, å se till att det blir städat. kul att fixa till klubben,, mindre kul att städa kanske ;P men det måste ju också göras,,, sen ville de att jag skulle rita en ritning på hur jag ville att klubblokalen ska se ut,, åsså ska jag rita en logga till västarna,, hehe en lite knasig ide till vad det skulle va men de kan bli skoj,,, vill inte avslöja det än dock.

menmen har en hel del att rita.,,,, men de ska bli skoj.


visade mamma en teckning på en potentiell tatto till henne, som jag ritat  å hon var helnöjd,,, så nu tänke jag att jag eventuellt ska ge bort en gaddning till henne nu när hon fyller år =) hon har ju tjatat ett antal år på att tattuera sig,, så detär ju bra om det blir verklighet nån gång.


just komme hem

har kommit hem från pappsen nu =),, känns skönt att va hemma,, men kul att träffa pappa, var ett tag sen nu.
eller iallfall ett tag sen jag var i skarvsjö. Men vilket väder å köra hem i, ja det är ju tur att jag inte har körkortet än, även om jag känner att jag behöver det,, men inte skulle det va kul å köra i det här.,, man ser ju inget i snöröken, hoppas lillebror har kommit hem till lycksele hel. får inte tag på honom. 

ska nog ta ett träningspass innan jag går i säng iallfall,,, har inte tränat nåt i helgen då jag vart borta.

tänkte att jag skulle komma hem till ett hel omstrukturetrat hem nu när svärmor varit här,, men det var bara en vas som var flyttad ; P ja iallafall som jag hunnit upptäcka..  men men peder har varit duktig å tvättat å pannrummet var jättestädat,,  tror att han fått hjälp av mamsen sin,, men ändå,, duktig ponke =)

nä Peder är verkligen duktig på att hjälpa till här hemma,,,han gör allt man ber han om å även saker man inte ber han om, och går ut med hunden ofta åt mig också när det är jätte kallt utan att jag bett han,, för att bespara mig det,,, han är verkligen hjälpsam,, känns faktiskt väldigt skönt.


å va skönt i morgon är det måndag,, får jag fara till studion,,,, jättekul är det,,, tiden flyger iväg =)

freda´

har nyss varit ut på en liten löptur med pipen,, ska åka en sväng med peder på skotern.
idag far jag å lillebror till pappa,,, svärmor ska komma på besök ;P

Ed Hardy


skulle vilja ha ett sånt här par skor, som är  av märket ed hardy, gäna ett par svarta med nåt snyggt motiv,, eller ett par färgglada.
Denna väskan var fin

De här scarvsen vill jag bara ha =) De är dösnygga finns på zoovillage

nä asså nu måste jag bara gå i säng

SNÖ TILL förbannelse

har ju snöat nå så kopiöst idag,, höll inte på att ta mig till dörrn å lille pipen frös lite grann när jag skulle gå ut med han när jag komme hem,, han typ nästan försvann i snön,

stackars peder nu får han skotta,, ja det är tur han har snöslungan,,, hör nu att han redan har dragit igång den å börjat,, ja då har han  alltså komme hem ,, kanske ska börja med maten.

utmanad

blev utmanad av erika  det går ut på följande:

Gå in i mappen Mina bilder.
Gå till den sjätte mappen och välj sedan den sjätte bilden i den aktuella mappen.
Släng upp bilden på bloggen och skriv något om den.
Utmana sex andra personer och länka till dem, samt tala om att de är utmanade.

den här bilden var det,,, ett citat från nallepuh jag hittat på internet som jag tyckte var gullit =)
jag utmanar Jessica. Ewa, Lina, mysan, bumfan och ida, att göra samma sak.
                         

smoothie

sitter med min frukost, pröva göra min smoothie, med sojamjölk, lite frysta hallon blåbär, lite frysta jordgubbar, en liten bit banan lite honung å linfrön,  det vart faktiskt supergott,, brukar köra med youghurt,, men jag vill nästa påstå att dett vart mycke goare,,,,,, mjums!!!  haha måste göra mina smoothies i en matberedare nu, eftersom glasdelen till min blender gick av i två delar när jag sköljde den i lite varmt vatten,,,, ;P  vart väldans förvånad när det hände,, menmen den var väl så kall fortfarande å sen när de kom värme så,, ja då sprack den helt enkelt,

Jag  inbillar jag mig att det är ett lite lättare allternativ att använda sojamjölk, men de andra alternativet är ju också nyttigt., idag har jag då tänkt hinna med bussen så jag får nåt gjort  idag =)

                                     


fotoalbum

har fått lite bilder nu från när peder var liten från fotoalbum.

här är ett litet smakprov, för skojs skull. synd att vi inte hade de här bilderna när peder fyllde trettio

han var ju bara för söt i sin lilla dopklänning.


tänk att han hade så här ljust  hår  en gång i tiden=)

BAJSRÖV!!!!!!!!

åååååhhhhhhh blir tokig på den där bussen,, när man går ut tidigt för att vänta på bussen då får man stå där till kvart över tolv å frysa ihjäl. nu när jag gick ut tio i tolv så han jag bara komma ner till vägen å då kom bussjäkeln körandes förbi å jag missa den,,, ÅÅÅHHH Jag blir tokig,,  åsså ska man måsta va hemma ida.

nä urs nu känner jag att jag börjar må dåligt.
blir tokig av att sitta hemma här i urskogen.

lite rök med fjärilar

helvete vilken psycho busschafför de va i morse, satt å prata med sig själv under resan ,  å när vi komme fram till lycksele så tala han i högtalaren å sa att de som skulle kliva av bussen skulle komma ihåg att ta med eventuella bagage,, å då var det en tant som inte hade hört å då gick hon fram till busschafören å fråga typ om man skulle ta ut bagaget å byta buss,, Då blev chafören typ jättearg å typ skrek i högtalaren - DE ÄR SÅ HÄR NÄR FOLK HÅLLER PÅ Å PRATA I TELEFON NÄR MAN SKA PRATA I HÖGTALARN- Å DE ÄR INTE FÖRSTA GÅNGEN DE HÄNDER FAN BARA DE SOM SKA GÅ AV BUSSEN SKA TA MED SIG BAGAGET, å tanten vart lite förnärmad å sa,, _ JAG HAR INTE PRATA I TELEFON, haha vi satt fyra stycken i bussen å ingen, pratade i telefon,,  vilket stördo till busschaför,, tycker inte man ska ha det yrket om man inte kan behärska sig å va trevlig,, bara för en sån småsak att en tant inte hade hört va han sa ordentligt.


idag har jag ritat rök med fjärilar som kommer upp ur en döskalle =)
ingemar bad mig fixa till en tatto han bara hade snabbritat lite på.

ska laga lasagne nu åt peder å nå nyttiare åt mig själv,, hu pust käns jobbigt,, ska hinna med ett träningspass ikväll med eftersom jag inte hann i morse.

ditt å datt

i söndas så for jag, peder, lillpeder, bålis,lennart  å pipen ut å åkte skoter å grilla. Det var riktigt skojsigt men det blev så kallt mot slutet så vi fundera alla varför vi egentligen for ut. vi skulle ta en annan väg hem en "genväg" , men det sluta med att det tog år å dar å vi va tvungen att stanna några gånger å hoppa ur pulkan, när vi komme hem mådde jag pyton av alla bensinånger som kom in i pulkan å jag är fortfarande yr av det,, två dagar efter. menmen va gör de om hundra år. kul vare då iallfall å jag klaga inte så mycket iallfall över att jag frös fingrar å tår av mig.

i går var jag på studion, å rita på eriks tatto, å en till,, har kommit i underfund med att det kommer bli ett enda gröt om den ska vara så liten som han vill ha den,, å det tyckte ingemar med,, så jag har ändrat den lite men vi får se vad han säger om den. ingemar komme med en ide om att det skulle va vatten på ena sidan å eld på den andra så jag har kört på det,, men nog för att den va fin innan men de kommer bara att smetas ihop med tiden,,, i know it.

ska äta upp min frukost å göra mig i ordning, sen bär det av till studion igen =),, ska få ett schema nu så jag har lite mer att göra om dagarna. jag ska vara där varenda dag nu å jag e lite glad över det,, känns det som det blir lite mer seriöst, än att jag bara doppar in, å  bara sitter för att jag inte har nåt att göra annat än att rita på tatueringar som folk har beställt av mig. fast det måste ju också göras även om jag hinner med det när jag kommer hem.

RSS 2.0