känns bättre

nu känner jag mig faktiskt lite bättre, det får vara färdiggrinat. tog bort mitt förra inlägg ingen ide om att bli påmind om en dålig stund. Nu verkar det som det fina vädret har kommit hit till Norrland också, och det kan jag ju glädja mig åt.


ny klänning

beställde just denna klänningen från NELLY tänkte möjligtvis ha den på bröllopet, eller bara som festklänning i sommar i västerås, om den nu passar det vet man ju aldrig.

 men fin var den.

nytt överkast.

beställde just detta fina Överkast från www.linneahemma.se.

Såg det i en hemmets journaltidning som jag fått av Peders mormor, och vart förtjust.

Vackert "lapptäcke" med blå toner

Beställde även kuddarna i samma stil

billd tagen från: www.linneahemma.se
När ska det vara slut på eländet.

Jaha nu har pallan fått Bältros också.

har just kommit från akuten för att jag fått utslag med blåsor på ryggen och det hugger till och svider och krampar i hela högra sidan från ryggen till under armen vid revmenen och mot bröstet.

Visade det för mamma ikväll och hon sa direkt du det där är bältros vi far till akuten. min Mormor hade tydligen haft det och väldiga problem med kramper i tio år nästan. Jag hoppas verkligen att jag inte får det så allvarligt. tur att jag visade det för mamma så jag fick hjälp i tid. För det hade nog dröjt länge innan jag brytt mig att kolla upp det. nu ska jag äta medicin i tablettform, får hoppas att det ger med sig. Det kan vara min medicin som gjort att jag fått detta då de påverkar immunförssvaret. Det kan smittas till folk som inte haft vattkoppar, så om man inte haft det. Stay away! =)

söta virkade elefanter.

sökte efter virkmönster och kom in på www.Stjernfalls.blogg.se

hon hade gjort mönstret och virkat dessa två supergulliga färglada elefanter.http://stjernfalls.blogg.se/2009/october/virka-en-elefant.html
blev verkligen inspererad. Måste sätta igång och lära mig virka snart tror. Jag ska åka in till stan idag och köpa garn, för en som är med i mammas klubb skulle virka ett överkast åt mig =) Väldigt glad är jag för det.

Fallirallerej

Pipen måste ha pinkat i trappen, för igår gick en viss ovetande pallan upp för den. Slirade omkull och tog emot sig med armbågen rätt i trappkanten. Det gjorde ONT!!!!!!!!!! fick ligga kvar där i pisset ett tag för att hindra  mig från att spy. fick en sån här - jag dör känsla.  Den andra armbågen är inflamerad utav reumatismet, så jag har Ajaj i båda mina armbågar idag. Men ändå en jäkla tur att jag inte landade på den inflamerade, för då hade jag dött på riktigt. =)


Piggare=)

Woho!!! känner mig piggare idag. Ska ut med doggen nu. Tänkte jag skulle testa löpa några meter. Kanske är död imorgon igen då, men det är smällar man får ta. lite roligt ska man väl få ha. Undrar när sommaren ska komma hit till Norrland. är ju bara blåsväder hela tiden och nån regnskur här och där. Nä! nu är jag less!!! Sommar och sol till folket.

ha en bra dag allihopa, nu ska jag ut och flåsa som en gris =)
grannarna kommer bara se ett rött streck  svischa förbi mellan husen. Hihi , eller så inte. (har en röd vindjacka på mig)

Kram på er.

RSS 2.0