photoshop

kom ihåg att jag hade photoshop på min dator.
Har aldrig använt det programmet, men nu har jag börjat exprimentera med det.

Ganska roligt faktiskt.
 Ja man är väl fortfarande rätt så värdelös men träning ger färdighet som man säger.
vill ju kunna göra en snygg bloggdesign en vacker dag =)

Men det är ju en helt annan femma atlära sig alla koderna och få det att se snyggt ut där. Har då lyckats få dit en header och en bild/signatur i slutet av varje inlägg nu.

Ja det är tur  att www.designadinblogg.se finns, där lär man sig ju lite grann.pysslat lite.

idag har jag använt min limpistol , och dekorerat en glasburk. använde mig av ritpapper och paketsnören i läckert svartvittmönster lilla hjärtat gjorde jag av en bit servett. tänkte ha sparpengarna i den. var inte så petnoga men kul var det iallfall. Å urs jag skäms över hur skitigt man ser att det är här hemma, men jag har haft så ont i kroppen nu på sista tiden och vart trött , så jag har bara inte orkat.
För ett tag sen spräjade jag en spegel vit och limmade fast en gipsängel inte så komplicerat men tyckte den blev fin. den ahr lite skavanker men tycker inte att det gör något. Det är kul att pyssla med något, vare sig det blir jättebra eller inte.

huset.

har ju talat om att jag renoverat och hållit på men aldrig visat några bilder här kommern några på lite jag gjort är så stökit just nu, så jag vågar inte visa allt. får vänta tills jag städat =) hittar inte igen förebilderna, undrar om Peder har kvar dem nu, så många gånger som han ominstallerat allt.

trappen  som nu äntligen är färdig, men va sjutton va mörka bilder jag tar, ja då ser man kanske inte hur skitigt det egentligen är =) Orkar inte städa för att ta bilderna, då tar jag nog dem aldrig, får passa på nu när jag kommer ihåg det.


liten bit av köket ser nu att bilden är rätt suddig. Får skylla på att jag är trött,, eller att ja är värdelös på att fota =)


 
hallen har nydligt målat ett välkommen på väggen måste bara måla lite vitt runt texten där jag råkat smeta ut bläck från  pappret jag använde för att kopiera över texten på väggen. och även här ser ni hur " rent" det är hemma här just nu.


trappen ner till källan lite mörkt får ta en ljusare bild någon gång. här har jag målat vitt. Klippte sönder två väggstickers i form av  ornament och gjorde detta slingrande mönster istället, som för övrigt går igen där nere också som man anar svagt, men inte kan se ordentligt för att pallan tar så mörka bilder =)

 

hittat gammla verk.

hittade en tavla i skrapkartong jag gjort , föreställande min  förra hund foxy may she rest in peace.
Denna gjorde jag under estetperioden för snart fem år sedan, ristade fram motivet med en nål.

lite dåligt fotad menmen.


50 och 60-talsfest

Hej nu imorgon lördag, så ska vi fara på en 50 och 60-talsfest i Norsjö. Utklädning blir det ju förståss hittat en fin ljus grön 60-talsklänning på loppis, som jag tänkte ha, med vita strumpebyxor, ska fixa håret också. helst skulle jag ha haft lugg och lite kortare hår, men man får väl se om man hittar nån peruk eller något. Efterlyser ett par vita längre lackstövlar eller lågalackskor i 60-talsstil. Måste hitta mig ett par plastiga runda örhängen också och ett pärlhalsband eller något liknande.

gjorde en snabbskiss på hur jag skulle vilja ha det

nånting i den här stilen skulle ju inte vara dumt. lite mer färgglatt bara


pallrat mig runt eljusspåret

Idag  och igår också för den delen fick jag på mig skidorna och åkte två varv runt eljusspåret.
Lilla pipen hade jag med mig fördtåss och han tyckte det var skojsigt att få springa och sniffa överallt. 

Lite roligt var att första varvet så skulle han alltid vara långt före mig och sniffa på allting,, men andra varvet så skulle han alltid gå alldeles bakom mig i skidspåret hela varvet, och på båda dagarna, så jag antar att han var less på och få snön i ögonen efter ett varv, så han använde helt enkelt  mig som skydd.

Ja ibland är det skönt att bo här ute i naturen, men längtar verkligen till att få flytta tillbaka till lägenheten också.
Och det kommer nog att ske snart.

Jag och Peder är inte tilsammans längre, har jag glömt att meddela.,utan nu bor jag bara här tills att jag kan flytta tillbaka. Peder ville att jag skulle iallfall bo kvar här som sällskap ett tag, och inte mig emot. Vi är fortfarande bästa vänner och det är ju tur att man kan vara det efter 3 års tid tilsammans.

So now i´m singel again. men ska nog vara det en ganska lång stund framöver, känner jag för just nu, men sånt kan man ju aldrig veta. trodde jag ju förra gången också och då träffade jag ju peder efter nån månad ungefär. men långa förhållanden tre år på varje. MEn peder är väl den snällaste kille man kan tänka sig, kommer nog aldrig få någon så omtänksam och mån om mig, som honnom. Dessutom nu när vi är vänner så är han fortfarande det, och det säger ju mycket om honom som person, en toppenkille helt enkelt.

Känns lite jobbigt att det kommit till den punkten, eftersom vi bott här och jag har hjälpt till att forma huset som jag vill ha och trivs med, men samtidigt är jag glad att det är en sådan person som peder jag hjälpt. men det var något jag kände att jag var tvungen att göra för att jag ska  kunna leva fulllt ut. Eller iallfall få det man önskar sig här i livet. Detta låter kanske lite knäppt men de närmaste vet vad jag snackar om och så hade jag tänkt lämna det.


visst var man fager =)

hade fest för lilpederi januari, då han fyllde trettio, Vi hade nörd som tema. Eller rättare sagt alla vi andra var nördar, medans peder var den "fagra"bruden vi tjejor var avundsjuka på och som alla de andra karnördarna vill ha. här kommer några bilder på mig och min outfit.
glasögonen ramlade igolvet under kvällen så jag fick laga dem med tejp för att ena glaset skulle sitta kvar.Har även en bild på Långpeder så här stilig var han den kvällen


åsså en fin bild på  kvällens huvudperson
"Pederina" Kämpe


lite att göra

hade tråkigt igår så jag satte mig ner och skissade upp och målade en ängel i akvarell. men som vanligt blir pallan inte nöjd.j

RSS 2.0