Vem vet mest?

Ikväll så såg jag på tv programmet vem vet mest på svt24. Min mammas, kars dotter( Amelie) var nämligen med, och hon har faktiskt tagit sig vidare, så hon ska va med även på fredag då jag antar att finalen bland dem som gått vidare eller vad man nu ska säga, ska tävla mot varandra. riktigt spännande att kolla på särskillt då man inser hur dum man egentligen är =) fast det är kul när man kunde frågorna som de inte kunde. Typ en fråga om villken drink innehållande bland annat contrieu och vodka delar namnet med en känd modetidning. Naturligtvis var svaret  cosmopolitan,

men sen insåg jag att det nog inte var  nå vidare belevat att kunna det. nä jag blir nog aldrig en inteligent varelse, men vad gör de när de finns så många likasinnade ;P

Nä nu ska jag gå isäng,

gonatt allihopa


åka husbil!!

Idag ska vi fara ner till min Syster. på lördag så är det ju dop för systerdottern och jag har målat mina tavlor färdigt nu. dock inte så jättenöjd med dem, men det blev två tavlor i A3 format som hör ihop med varandra, Och de är målade i akvarell, då jag hade för lite tid för att göra dem i Ollja. då jag bemästrar olja mycke bättre, så hade jag velat göra dem i det.  Menmen Det ska vara barntavlor så allt behöver ju inte se helt perfekt ut. fast jag gillar själva ideen.

måste städa nu innan peder kommer hem, då ska vi fara på en gång. Peder for iväg tidigt som attan i morse för att hinna tillbaka i vettig tid. han skulle vara tvungen att vara till Ajtik idag, och det tar 8 timmar att köra fram och tillbaka, Han var dit även igår.

Snart bär det iväg i mammas och Olas  husbil och flyg tillbaka.

känns skönt att komma bort i några dagar.

 


Noliamässan + Doppresent.

Igår var jag på noliamässan, med Pappa, Peder och lillebror, Det var riktigt roligt att gå runt och titta på allt. Såg en massa häfrigaprylar. Köpte även en del saker, som jag tänker lägga upp senare.  Har dock fått så himla ont i benen av att ha gått runt en hel dag där.  Glömde tyvär kameran då jag var dit,, lite synd, men har iallfall tagit kort på det jag köpt.

På fredag åker vi ner till enköping till syster, för på lördag är det dags för dop. Det är min systerdotter Emilia som ska döpas. Jag ska bli gudmor till henne, känns verkligen hedrande och roligt. Även fast en gudmor idag inte är nåt särskillt mer än en "titel"  sä känns det ändå lite speciellt för mig. Jag ska  måla en tavla som doppresent till Emilia i akvarell. Har ritat upp skissen nu, så ska väl ta i tu och måla upp den nu snart.  Får lägga ut en bild på den på bloggen sen då dopet har varit , så inte syster ser den i förväg.

Urs är hemma från studion idag för Lillebror har smittat mig med sin dundermegaförkylning. hatar att va förkyld man blir så orkeslös.

RSS 2.0