Flyttat saker.

Idag blev det ett till härligt zumbapass, Men har även flyttat Lite av Brors saker från min lägenhet till hans. Snart blir det att påbörja renoveringen, tror aldrig jag sett en lägenhet lika ful som min någon gång, men men måste göra i ordning den så det går att bo där utan att må dåligt, sen måste den ju bli lite finare om man ska sälja den i framtiden.

Lycksele idag.

haft en rolig dag i Lycksele idag. Har blandannat Tränat Zumba med min bror Stefan som testade första gången Hihi han såg riktigt rolig ut när han skulle försöka hänga med.  Dessutom var det lite för trångt i min lägenhet för tillfället För oss båda, med alla hans grejer, som han inte flyttat ut än. Men det var nog våra Stora Egon som inte fick plats;P

Riktigt kul är det med Zumban, och man känner sig inte nå vacker då man dansar loss, men kul är det, och det är ju det som räknas
Stefan ska väl plocka ur sina Saker ur lägenheten snar också, så jag kan flytta in. Blir till att flytta in dit nu och försöka ta körkortet, för det är ju verkligen på tiden, och nu när man blivit mycket bättre i kroppen, gäller det ju att passa på.

En mamma rörd till tårar.

Ja det var exakt vad man fick uppleva idag när mor läste dikten jag skrivit till Henne. Några sekunder efter att hon börjat läsa så kom tårarna. och då kan man ju inte göra annat än att börja böla själv. Tänk att nåra  få ord från hjärtat kan ge sådan Effekt, Trodde inte den skulle ge en sådan stor effekt då jag ändå tonat ner den på det sentimentala planet ibland. Jag klarade nästan inte att skriva dikten heller utan att börja böla, då man tänker hur mycket min mamma betyder för mig, och vilket stöd hon varit för mig När jag haft det välldigt tungt med sjukdomen och allt annat jobbigt i mitt liv.Bakade även en tårta och så fick hon ett presentkort på en klädbutik, som hon gillar. Magont. Bröllop igen

Fick Himla ont i magen efter ett Zumbapass jag körde idag. Kan ju bero på att jag ätiigt bara ett tag innan. Kändes nästan som man hade halsbränna med, fast jag vet ju inte hur det ska kännas,då jag aldrig haft det tidigare. Brände något fruktansvärt i magen, och varken Samarin, Halsbrännetabletter, eller något överhuvudtaget hjälpte. Nu efter flera timmar har det äntligen släppt.
Får väl se till att vänta ett tag efter maten innan träningen nästa gång, eller träna innan jag ätigt som jag brukar.
Men men nu är man iallfall på banan igen, känns skönt.  Blir till att baka tårta imorgon då inför söndagen, haha passar ju jättebra nu, när mamsen just meddelat att hon bantar igen, för femtielfte gången. Men men finns ju säkert någon som är sugen på tårta.:P
I sommar blir det bröllop igen, då äldsta brodern gifter sig. Nu återstår ju bara problemet vad man ska ha på sig. Nån som har några tips på vars man ska kika efter snygga klänningar, som passar till det.

Morsdagsdikt

Satt och fundera vad jag skulle ge min mor i present på Söndag. Men de var bara blankt.

Sen kom jag på att jag kunde skriva en dikt till henne, vilket säkert kommer upskattas,och det har jag nu gjort. Rimmade så gott jag kunde. Ska lägga ut den senare. Ska göra ett kort till henne med tror jag. Gör nog en tårta med och nå blommen till. Det vanliga men he funka :D

Kanske skulle tagit ett Zumbapass nu efter ha varitt lite kreativ.
Tror jag kör på det.

Har ni kommit på något bra att göra/ge åt Mor på söndag?
Full av Energi :D

Idag är jag full av Energi, inte är det uttjatat precis. Är så Glad idag. Fast måste erkänna att jag blir lite deprimerad, när man slutar ta värktabletter bara för att kolla, å Värken kommer tillbaka direkt.

Men man ska ju inte klaga egentligen. Har ju varit två år nu då inget har hjälpt, så Njuter det gör jag även om jag önskade att jag slapp ta mediciner och skit överhuvudtaget.  Men Käkarna mina, verkar inte villa ge med sig. Blir galen att jag bara får upp dem en bit.

Pettitesser kanske man kan tycka, men ytterst irriterande , när sjukdomen rent har missbildat en. Menmen Bara att kämpa på som sagt.

Har varit ute och cyklat med doggen på morgonen :D tänk er hon som inte ens tog sig ur sängen och på toa själv " flög" kanske  är att ta i men tog sig upp och ut utan större problem. WOHO!.


livet blir ljusare?

Fy fan vad nice det känns. Tar fortfarande värktabletter men skillnaden är att de fungerar.är ju rena himmelriket nu mot för hur det varit de senaste två åren och längre tillbaka. kan ju fungera näst intill som en vanlig männisch igen. Är så lycklig just nu. Nu är det bara att kämpa vidare.

Har tillochmed kunnat börja träna igen. Det jag saknat mest av allt i den här världen nästan, förutom orken att umgås med folk, och kunna vara sig själv igen.

Nu saknar man bara en del kompisar man önskar man kunde umgås med ofta! Tre  st bor iallfall i Umeå och kallas för Jessica Hillevi och Lina, Ni vet vilka ni är. Underbara människor.För övrig vill jag tipsa er som inte redan provat om Zumba Fittness. Fy fasiken roligaste träningen jag prövat i hela mitt liv. Det är så roligt. Bra träning vill jag lova svetten rinner, men man har så kul, så man känner inte av att man jobbar så hårt.


RSS 2.0