lörda´

Har nyss varit uppe i träningsrummet å kört igenom en pilatesvideo,, kanske ska ta mig en löptur senare på dagen också,

lillpeder är här å hälsar på. Han å peder ska skruva i skoter

menmen jag hittar väl nå annat roligt att syselsätta mig med ,städa är ju alltid lika kul =(=(
haha det är tur att det finns så lite å göra här i blåvikssjön, då lyckas jag ju träna när jag är uttråkad .

Mamma skulle upp till carina i morron, men jag kan tyvär inte följa med å titta på min lilla systerdotter Emilia.
 Det kostar för myche och jag har inte råd att fara ner (snyft)

man får väl inte se henne förns hon blir stor å lilla liam saknar man ju väldigt mycke med å storasyster förståss. Det är synd att hon ska bo där nere, å synd att man inte är rik.


hurtbulle =)

har just kommit hem från ett löppass med pipen,, bålis körde upp brevid mig medans jag sprang å pratade lite grann, han hade "hittat" en ny bil  å var något nöjd =) efter att vi pratat å han kört iväg vart pipen typ helt galen å skulle hinna i kapp bilen så då fick jag lite styrketräning också medans jag sprang ;)

  vart dock inte så jättelångt den här gången, eftersom jag vart störd av en lösspringande gråhund  och var tvungen att schasa iväg han hem till hans gård igen,  å se till så han inte blev påkörd av en bil på kuppen.
men en halvtimme sprang jag iallfall.
har man väl stannat av en stund är det kört, så har motivationen försvunnit,,, men när jag väl springer kan jag springa hur "långt som helst" =)  synd bara att jag känner av mina knän så mycke =(

  jag älskar att springa och jag gjorde ju det hela tiden förut tills min reumatism bröt ut.

 menmen jag tränar  så mycke jag orkar å varje dag i princip nu, får hoppas att det ger recultat igen,, har lagt av med snasket också och äter lite mer healty.

sen är det ju bra att pipen får röra sig  också, han älskar också att springa, som matte =) men vilken hund gör inte det.

har just snaskat i mig en morot som återställare.
ska gå ner å ta i tu med resten av tvätten.

Imorgon fyller peder 30

vi firade honom i lördas, men imorgon fyller han år på riktigt. Jag har bakat två tårtor till honom idag som han kan ta med sig på jobbet,

JA tiden går Fort.

har fått en bild på när peder va liten som jag tycker är så söt ska få en när han tittar frammåt också =)

här är han: peder 10 månader gammal 1979


´30 årskalas

I lördags firade vi Peder som fyller 30. vi hade en överaskningsfest å han anade ingenting. Vi ordnade så att han skulle vara hos erik å ewa under dagen så att jag kunde fara  å hämta all mat som hade tagits till erik å ewa  å sen fara in till lycksele själv och fixa i ordning det sista i lokalen, laga till maten, köpa dricka åt Peder ,  köpa och blåsa upp typ hundra ballonger bokstavligen,, höll på svimma av av syrebrist, tur jag hade bror som hjälpte mig. peder fick åka skoter å  dricka öl en stund på dagen, tills det var dags för  erik å ewa att klä  på han en outfit. hade fixat en bäbisoutfit åt honom. 
han hade på sig ett par kallingar, en jätteblöja, en tröja som jag hade skrivit mammas pojke på åsså en snuttefilt, bäismössa, tåsockar som det stod to cute på,nappflaska till drickat =P åsså en tutte. Han var så "söt"

Peder hade inte fattat ett jota fram tills att klädseln kom på.
Ewa började med att ta fram nappflaskan å fylla den med sprit å ge den till peder, sen hämtaden hon utstyrseln å sa att dte är bara du tar på dej de här.
Peder bara titta å satte händerna för ansiktet. haha

han ringde mig några gånger men jag sa att jag inte hade tid att prata för jag hade ljugit för honom å sagt att jag till lycksele å hittat på en massa jag var tvungen att göra.. han hade inte fattat att jag var med på det förns han komm till lokalen =) de hade gett han lite för myche att dricka å sen gett han ögonbindel medans de åkte in tll lycksele så peder var fullare än fullast å mådde dåligt när han komme, stackarn ,, han är inte van att dricka så mycke,  han hade suttit å sagt  -vars är hjärtat, vi måste hämta hjärtat ewa vars är hjärtat , jag vill ha hjärtat mitt,, eller nåt sånt,, SÖTPEDER =)

menmen det var säkert nödvändigt att han fick i sig lite för att ens få på han den klädseln.
 Han tillfrisknade som tur var efter ett tag å åt mat å började dricka lite till. Vi åt tacos, smörgåstårta å vanlig tårta åsså  körde vi hela havet stormar, tampongleken å snörleken,,,  hade några fler lekar men vi han som inte det skulle ju pratas å festas också =) Det var rätt skojsig kväll, faktiskt å Peder var jättenöjd å glad att vi ordnat något till honom.

imorgon fyller han år på riktigt, ska väl städa å göra i ordning, för mamma å ola skulle visst komma å gratta han å kanske några till.

tog mig inte neer

börja mås spyilla så jag stanna hemma ida,,, fann jag som hade lust att bara dra till studion å hänga ett tag,,, mycke roligare än att sitta hemma å uggla. fasen ,,,jajja om jag börjar må bättre ska jag rita på mamsens tattooo.

tisdag

idag har jag vart å hälsat på nina å Hendrik för att jag vänta på att ingemar skulle komma å öppna studion, HAn börja två idag, å jag trodde han skulle vara där vid tolv. menmen JAg ritade en tatt (tatuering) idag åt nån tjej,, ,hoppas hon bev nöjders,, jag for hem vid fyra så jag har ingen aning. men ingemar tyckte den blev skitbrao iallfall.

har ritat några stycken nu. riktigt skoj,,, skulle få lån maskin av ingemar, eftersom han har nånn extra, sen ska jag inhandla snågra saker å börja öva hemma me =) skoj ska det bli...... jag ska inte öva på männsiskor dock,,,, kan ju va lite järvt,, nä nu ska jag gå å jäsa,, sen kanske träna lite innan jag  ska krypa till kojs hare´

Lördag

Idag har jag och peder å Pipen farit ut med skotern för att grilla , men vi hitta aldrig grillplatsen som våran granne hade gett vägbeskrivningen till,  så vi for hem.  verry skoj. men vi ska dra ut igen i morrn å så ska bålis visa vart vi ska köra för han vet ju vars man kan grilla här omkring.
 
jaja Hoppas alla får en trevlig lördag.

friday

ida har jag vart på stan å fixart en massa ärenden,åsså har jag vart på studion. haha Ingemar var övertrött idag, så han å david fulade sig lite mer än vanligt, så man vart ju lite road så här innan helgen. sen nu har vi lillpeder på besök i helgen,, å Erik har vart här nu och de har vart i garaget å skruvat på lillp:s skoter. Jag satt å höll dem sällskap. även där vart det något av en flumverkstad.. å urs nu är jag trött. i morgon kanske vi ska dra en sväng med skotern å pulkan , så pipen inte behöver få så mycke vind in the face. han är en riktigskotervovve pipen, kan man inte tro med hans storlek.


go natt

Jaaaaaa!!!!!

Det blev en flicka =) stor som bar den väger tydligen över fyra kilo. OJOJOJ!! men Carina orkade inte naturligt så det blev kejsarsnitt. menmen. å Mamma har sagt hela tiden att det skulle bli en pojke å även nu hela kvällen, men jag ba näe det ska bli en flicka, det kommer bli en flicka,,,,,

JAG HADE RÄTT!!!

Whoho!!!

jaja nu kanske man kan sova när oron lagt sig.


det har börjat.

när vi komme hem till mamma vid 18 tiden så fick vi höra att hon fått tag på carinas kar å att hon var öppen 8 centimeter,,,, å att de skulle höra av sig när de fått,,, men inget har vi hört än... mamma orolig som bara den,,, tycker synd om henne,,, hon vankar fram å tillbaka å tittar på telefonen stup i kvarten.  - nä inge svar inget jävla svar hörde jag henne nyss säga också,,, stackars mamma. 

fast det roliga är att jag är typ lika orolig. Jag vill veta att det gått bra å naturligtvis vad det blev för någe =)


maybe

Mamma ringde nyss och sa att hon inte får tag på carina på telefon,,,, å det är very ovanligt, så hon ligger förmodligen på BB å klämmer ut en onge  Weeiiii!! 
tänk tjej, tjej, tjej

haha mamma hade sagt till Ola innan hon gick till datorn för att lägga patiens att, om den går ut så blir det en pojke, och det gjorde den, samtidigt som hon prata med mej i telefonen å då sa hon bara rätt ut, det blev en pojke!!,
jag trodde hon hade fått ett medelande från carina om det eller nåt så jag BA - NEEEEEIIJJ, men då berätta hon historien så jag kunde pusta ut, men mamma brukar ha rätt så det ser inte så ljust ut för mig  =) 

Alltså det är illa om jag blir besviken på vad det blir för kön... ;P nu får jag ta å skärpa mig.

Återkommer när jag vet mer

hare´

idag kanske

ja idag var det ju beräknat att syster skulle föda=) spännande får se om det blir så.

Igår drog jag och peder bort den förskräckliga  mattan från trappen. men under fans det en ännu mer hemsk plastmatta som var et h-vete att få bort, men det gick iallfall så nu har vi trät framme,, men det är fullt av lim från mattan kvar så man fastnar när man går=).. ska väl fixa till trppen nu så fort vi får råd.  igår när jag höll på jobba med trappen så råka jag sitta lite förlänge på en av trappstegen, som det var färdigdraget på ,, så  jag satt fast å höll inte på att ta mig därifrån. ;D

jajja ska gå och dammsuga tror jag ,, Verry skoj

..... håll tummarna på att det blir ett välskapt barn,, men kläm i lite extra för att det ska bli en flicka också=)

spenderade Helgen ...

spenderade Helgen hos mamma eftersom vi inte kunde ta oss därifrån, då peders bil inte ville starta. Jon hans chef skulle ha hjälpt peder så att  den bilen blev fixad för länge sen men inget har hänt. Peder ringde och sa till sin chef att han kanske inte kunde ta sig till jobbet på måndagen pga att bilen inte startar.  , och Jon som chefen hette var bara spydig och jävlig mot peder som han vart nu ett himla tag,,,så jag kände att ilskan spred sig i mig, Jon sa att han inte ´var förvånad, och typ du vill ju inte komma till jobbet å att det är det de sitter i å blablabla,, jag vart så förbannad så jag ringde upp jon å fråga ut va fan det var frågan om ( jag hade tillåtelse av peder)  eftersom peder har svårt pga hans "sjukdom"  för att få fram det han vill säga och oftast bara svarar på det han hör och det oftast blir fel.

Peder har mått dåligt nu ett tag för han känner sig utfryst på jobbet. så jag tog upp det med Jon,, för jag orkar inte se peder mår dåligt längre.  men han börja babbla om att det var ju jättekonstigt att han mådde dåligt, för det var ju typ västerbottens trevligaste gäng,, eller nåt sånt   HAHA ja jag säger då det.  Det roligaste var att han sa att han inte var den chef som  brukar skälla på folk, visst visst. åsså sa han att peder var slapp i arbetet å att det var stor skillnad på han nu och hur han var i höstas,,, hmmmm och det där gnällandet från jon började lämpligt till att peder flytta till huset (i höstas) och inte längre var kvar i husvagnen på jobbet , så han kunde hjälpa Jon på kvällar å nätter.  

och om det nu skulle vara så så är det ju inte så konstigt att man jobbar sämre om man mår dåligt

 var je gång som peder tvingats vara borta från jobbet har det varit av bra anledning,, som när jag var jättedålig och peder skulle ta mig till sjukhuset i umeå, å tvingades vara borta en dag, så börja han ju gnälla på det också om att varför  han skulle behöva  göra det å blablabla. tror han försöker provocera Peder nu så att han ska sluta självmant,,, men jag tror att när  företaget slutar få bidrag för att peder jobbar där,så kommer han nog få sluta på en gång, men det hade nog vart bättre för peder å skaffa nytt.

MAn ska inte ha en "kompis" till chef

Jävla karjävel (jon alltså)Jaja orkar inte prata om det längre


från det till nåt annat,,, Vi har lagt golv nu här där det inte fanns nåt på avsatsen efter halva trappen.  längtar tills vi fixat panelen på väggen dit också så det ser normalt ut =) Nu ska jag ta av mig morgonrocken å klä på mig så jag kan hjälpa peder å sätta husvagnen, som tippat å står med nosen i vädret till rätta. ;)
hare´SNART DAGS

syster beräknas ska föda om två dagar,, den sjunde......... SPÄNNANDE!  undrar vad det blir.. skulle vara riktigt kul om det blev en tjej,, eftersom jag har två syskonbarn som är killar å en som är tjej,, så om det nu blir en tjej till så blire ju jämt upp. Dessutom får ju carina en av varje då.. menmen är ju roligt vad det än blir.  Fast mamma tror att det blir en kille, hon påstår ju att man kan se det på magen så här i slutet,, maybe är det så,, men då hoppas jag,, lite iallafall att hon sett fel. Men viktigast är ju att det är friskt.

Vi ska väl åka upp å hälsa på i slutet av denna månad. ska bli jätteskoj.

ja snart blir man sugen att skaffa egna,, synd bara att det kanske inte kommer att gå med min sambo,, känns verkligen inte kul. Eller ja jag vill ju inte ha barn nu,, men nån gång iallfall.

RSS 2.0