I somras på Emilias Dop

Ja i somras skrev jag ju att jag skulle lägga ut tavlorna som jag hade gjort i doppresent åt minn gudotter/systerdotter.

Jag skrev att jag glömde att ta kort på dem, men nu när jag tittade igenom kameran ser jag att jag fotat bilderna på dem innan jag stoppat dem i ramarna.
Dessa målningar komm jag på och  gjorde jag i akvarell dagen innan dopet so keep that in mind.

Men här är  de iallafall oramade
måste bara lägga upp en bild på Emilia  under själva dopecermonin för att visa  hur kul hon tyckte att det var

hihi. hon sov hela tiden. tillochmed när hon fick vatten över huvud.

saknar min syster och hennes söta barn

Nu var det längesen man träffade syster igen.  Blir ju så sällan man träffar henne när hon bor där nere i Enköping. Senast jag såg henne var nog På  lilla Emilias dop. Måste spara ihop lite stålar och dra ner snart tror jag.

Några bilder på Liam och Emilia från i somras då de var uoo till Lycksele och häsade på

Liam spexar =)


Min söta guddotter en gladskit som alltid.


Dessa bilder tillhör mig och får inte kopieras.

Curryfläck!!!!!!!!!!!!

Åhh blir galen nu efter att jag vart på tantvattengympan och sätter mig ner för att äta min mat ser jag att jag har har fått en stor gul himla curryfläck  på min nya svartvitrandiga klänning. HAar prövat allt såpa, gör fläcken bara röd, likaså alla fläckbortagningsmedel jag kan hitta, detta för att  phvärdet ändras.

citron gör den gul igen =(( åhh vill ha en galltvål, för de är något som jag tror kanske hjälper.

HAr ni några förslag på vad jag ska testa, snälla HJÄLP!!!!!!

 

Har en förmåga att förstöra alla mina nya kläder på ett eller annat sätt, förstår inte hur jag lyckas grisa ner mig jämt.

När jag gick estet så hade jag förstört  nästan vartenda plagg jag hade med oljefärg, blev påtvingad en målardräkt av min bildlärare till sist. =)

 


Alla hjärtans dag.

I söndags fick jag ett fint paket av Peder,  han hade klipt ut bokstäver ur tidningar och klistrat på paketet och ritat några hjärtan. =) ricktigt gulligt tyckte jag, däremot blev jag nästan förbannad på honom att det var en dator i paketet, inte för att jag inte blev glad och tyckte att det var really nice av honom. men just för att Jag vet att han egentligen inte har råd med det. Menmen vad ska man göra.

 

Peder har inte fått min present än. Men det visste han om, för jag hade inte haft en chans att ta mig in till stan, och i söndags  så hann vi bara handla presenter åt mamma som fyllde år igår måndag. Men hon fick presenterna i söndags iallfall.

Hon fick stickgarn, en fin blomkreation. och en inrednigstidning med tips som man kunde göra själv.

 

Men peder ska få något fint när han minst anar det.

 

 


Vattengympa å flyttlängtan

har nyss avslutat ett pass med vattengympa på lassarettet med de andra tanterna ;P.
Får gå dit två gånger i veckan nu och träna pga min reumatism.

Är himla skönt att man får träna utan att slita så hårt på sina leder.'

sitter i lägenheten nu, himla skönt att komma bort ett tag. känner att jag vill flytta tillbaka till lycksele igen, kommer nog att bli så också inom en snar framtid. iallafall som det känns.


Imorgon ska jag iallafall till Umeå. ska följa Peder på NUS, han ska kolla ögona sina, han ser ju knappt nånting, så inte får man slappna av inte när han kör bil. han styr och ja ser, så är det i princip.
Hoppas han får nån hjälp eller glasögon. han är ju så trött hela tiden, och det kan ju va synfelet de beror på.

ja just ja jag hade ju en blogg.

Det blir mer och mer sällan jag skriver nu för tiden. Kanske måste ta mig i kragen.

Vad har hänt då, säkert en massa men orkar man skriva ner allt det när man inte har skrivit på någon månad eller två.

 

Igår var jag iallafall på Bio med min Brorsdotter Amanda och såg

den nya disney filmen Prinsessan och grodan. en bra barnfilm måste det ju ha varit för barnen skrattde som tokar i biosalongen. Men nog har jag sett bättre Disneyfilmer i mitt liv men den var en bra barnfilm.

 

Sen har jag även stickat färdigt en tröja till min systerdotter. ska skicka den hoppas den passar isåfall ska jag be henne fota den på och skicka bilder till mig.


RSS 2.0