oj oj oj

jag har en lite tråkig tisdag tittat på några filmklipp.



träff med en vithaj
    jag skulle skita ner mig.




STOOOR bäbis,,,   tänk å klämma fram den naturligt


Fest i storuman

på annandagen åkte jag ner med lina och jocke till storuman för att parta loss,  hade aldrig festat i storuman så det var spännande.

De lämnade av mig hos en annan kompis jessica, som jag skulle festa med och sova hos. JAg gav henne julklappen som jag inte hunnit ge henne än.  åsså fick jag min ett superfint hårband, som jag kommer använda. a lot. å två hårnålar med blommor. Jessica gjorde i ordning min frisyr,, lockade det tilll nåt stort krull åsså tog jag på mig hårbandet, som jag fått

 vi käkade pizza innan vi började att dricka, sen åt vi chips å nån helmysko kikärtsalsa, eller vad de va, som man blev alldeles konstig i magen av... kvällen vart minst sagt konstig,,  jessicas kompisar madde å mysan kom också och mysans kille.

sedan drog vi på en fest och jag kände ju ingen så klart förutom madde mysan och jessica,, när jag klev in genom dörren blev typ alla på festen förstenade över att det kom nån som de aldrig sett förr,, å jag fick en kram av nån jag inte kände i hallen.

sen när jag kom in i vardagsrummet så var det nån som  skrek PALLAN lite lätt och jag tänkte ,,,, vem faan känner mig här så jag börja kika runt men såg ingen, så jag tänkte jag hörde nog fel,,, men då när jag var på väg ut ur rummet så skrek nån mitt namn igen denna gång med lite mer power,,, å då fick jag se att det var Matti,, peders kompis som var där,,, så då kände jag ju en till iallfall.
 
Det var även en kille där som blev så angelägen att jag skulle komma å va med på en nyårsfest med trerättersmiddag som han hade ordnat, jessica och madde å mysan  + säkert en hel del på festen skulle också vad med på den. jag sa att jag skulle fundera på saken  till nästa morgon.

vi var inte på festen så länge, för att alla  drog iväg till hotellet,, på vägen till dit så flummade vi ett tag, och jag blev smittad av mysans kille , som är skåning,, så jag började prata skånska, utan att jag tänkte på det,,  det är så irreterande att man alltid härmar efter så fort man kommer i kontakt med nån med annan dialekt.

Jag och jessica och madde hade samma tråkiga symtom,, vi drack men inget hände,, fick bara nåt som jag tror var halsbränna och en kosnstig klump i magen. . på hotellet Var det fullt med folk,, jessica sa, att det aldrig vart så mycke folk på hotellet någonsin. vi beställde en drink och medans vi stog där  och försökte komma fram till baren var det en tjej med så jäkla irreerande röst, som typ skrek när hon prata å jag kände att jag blev mer och mer sugen på att drämma till henne, å till råga på allt så höll hon på å knuffa in i mig hela tiden så jag sa åt henne att

- Jag har reumatism och att jag hade ont och att hon fick ta det lite lugnare. sen när vi fått våra drinkar å druckit lite men party stämningen fortfarande inte infunnit sig, så sprang jag ner till dansgolvet för att försöka hitta lina å dansa lite,, i hopp om att den skulle komma då.'

Det var roligt ända tills jag fick en armbåge med hög fart rätt in i min käke, det gjorde så förbannat ont å jag bara stog där förstenad av smärta å tårarna började att rinna. jag hade ju redan ont nå så förbannat i mina käkar innan smällen så jag "trodde jag skulle dö"
 menmen jag övelevde ju iallfall...  så jag vet inte om jag kan säga att kvällen vart lyckad men jag fick ju träffa jessica igen å det var jätte skoj.

när kvällen vart slut så käka vi pilsnerkorv å började titta på alvin å gängen  men alla vart så trötter så vi la oss å sov. jag sov på deras soffa som var skön så in i norden. men jag blev väckt FÖR TIDIGT på morgonen av peder som ringde å hörde hur det var med mig.  men jag somna  igen. sen när alla vaknat å vi ätigt frukost så drog vi iväg på stan för att köpa hårfärg, för jessica skulle klippa mig och färga håret på mig. 

Jaag blev super duper nöjd,,, jessica är så duktig,,, men så är hon ju ändå frisör så. eller inte färdig än men jag tycker att hon är det=)
fick även lite tips va jag skulle använda för schampoo så att jag får lite näring,, eftersom mitt hår har en tendens att  vilja dra åt sig mycke fukt när man  är ute.

sen skjusade de hem mig till blåvik eftersom de ändå skulle till åskilje. 
peder tyckte att jag blev jättesnygg, å han menare,, de var ju tur det,, annars skulle han ha fått sig en smocka;P

jag beslutade mig för att inte fara på nyårsfesten,,, peder hade ju vart lite besviken då.


nä nu ska jag gå å umgås med p. i morgon ska vi fara till "svärmor" å hämta paket

wish me luck =)

JULAFTON

julaftonen blev helmysig. Pappa mamma å alla mina syskon var här hemma hos oss , förutom carina som inte kunde komma för att hon är höggravid och bor i enköping. en massa fina julklappar fick jag i form av snygga kläder,  toppar en kjol, cola leggings å en ursexig bh med matchande trosa. en matberedare, we fitnesboard mp3pelare,  choklad, rita manga bok, en ljusstake med ljus som min kompis lina tilverkat. 6 jättefina tomtar,  gåstavar å en jättefin almenacka med bilder på lilla söta grodan kelvin från foster till lite större bäbis.. den har jag hängt upp i köket.

vi var uppe länge, vräkte i oss en massa mat och godis och bara myste. en helt klart lyckad julafton.
Det blir alltid överkonsumtion på julaftonen med mat å sånt .så nu har vi godis och fikabröd å dricka,  sprit å likörer å grejer till max kommer bli jobbigt att förtära allt.


ja det här lär ju va jag om ett tag




hörde på juldagen att det varit en stor brand på julaftonsnatten i umeå i min farbror torgnys bostadsområde
där över 70 lägenheter fått evakueras.  här är en länk till en video på branden

BRANDEN I UMEÅ

HUVVA Vicken dag

peder är sjuker... men vi har ändå vart ute å försökt försökt skotta fram skotern idag, som blev övertäckt när snön rasa från taket  en morron=)

jag har sagt till peder flera gånger att han skulle flytta på den,, så går det när man inte lyssnar på mig... så han får ju skylla sig själv. 

jag låg och vilade i sängen då jag hörde ett himla oväsen där upp ifrån så jag fatta ju vad det var... och när jag kommit ner å tittade ut genom fönstret på baksidan så fanns  där ingen skoter längre.....

var lite skadeglad måste jag erkänna ett tag eftersom jag sagt åt han ett antal gånger,,, men sen blev jag ba arg eftersom jag fatta att jag skulle bli tvungen att hjälpa till å skotta fram den =P

sen idag har jag slagit in några julklappar och myst lite i soffan.

Urs ja snart är det jul och vi ska ha julen här hemma hos oss i år,, jobbigt värre har en massa jag måste göra innan dess.

har provat tatueringsmaskinen nu för första gången i går på grisskinn,, haha ja det är inte enkelt måste jag säga, jag tror ingen som inte vet kan föreställa sig hur svårt det egentligen är.,,men med en massa träning så ska jag lyckas det har jag bestämt mej för.... rita å måla är en helt annan grej,, ... men skoj är det ju så klart. Jag drog bara en massa streck å gjorde en anka,,, sen signerade jag verket med Åke tre år,
för det var ungefär så det såg ut


sen fick jag även höra att Egon kattungen vi gav bort hade dött i går...ewa ringde och var ledsen... han hade bara legat alldeles livlös med öppna ögon.  deras fjärde katt på ett år.. inte skoj. det måste ju vara nån osalig ande som inte vill att de ska ha katt... nä jag tycker verkligen synd om dem,, å lilla egon den fina lilla killen. hoppas inte att han  behövt plågats.


RIP LILLA EGON



nominerad


av : Ewa





Regler:
1. De som mottagit awarden ska lägga upp en bild på den.
2. Länka till den bloggen du fick den ifrån.
3 .Ge den vidare till sju andra bloggare & länka till deras sidor.
4. Lämna ett meddelande i deras bloggar, så de vet att de fått awarden.


jag nominerar:

Erika min  fina kusin,,,, som jag alltid varit lite "avundssjuk" på för hon är så himla mycke snyggare än jag ;P
nu har hon fått världens sötaste  lilla flicka  grattis grattis. kul att jag hittat hennes blogg här,, har inte pratat med henne på år å dar ,,,

jessica  min supersnygga vän som  är en person man kan va sej själv med å prata om va fan som helst egentligen =), låter kanske töntigt men man känner sig tryggers å har aldrig tråkigt i hennes sällskap,,, är även en superduktig "frisör" även fast hon inte är färdig än.


Lina värdens raraste snällaste Lina fina. hon är en omtänksam och god vän som alltid kommer ligga mej varmt om hjärtat även fast man inte kan träffas så ofta nu för tiden när hon bor i sundsvall å går skola,,, jätteduktig och jätteambitiöst tjej som kommer gå långt=) det är jag övertygad om


ida  hon jobbar på syltfabriken. Är alltid glad å trevlig och hjälsam. hon verkar aldrig kunna bli sur,,, allafall när hon jobbar =) hon har även skjutsat hem mig några gånger när vi jobbat nattskift å det vart svinigt kallt ute,, Very tacksam för det.


bumfan
en very trevlig tjej.  som jag inte träffar så ofta, oftast när det festas. men hon hänger ju med jessica å det säger ju allt =)


mysan
very trevlig tjej också. har festat med henne några gånger å låt oss säga att det var lyckat. också tillsammans med jessica =)


jag nominerar 6 än så länge eftersom jag inte har så stor koll på bloggvärlden ännu







mår inte så bra

kroppen är bara bajs just nu,, å jag har feber å mår inte så bra psykiskt just nu heller måste jag säga.... ..... men jag har ju  iallfall min lilla vovve som ligger här å håller mig sällskap,,,,,,,,,,jag hatar min sjukdom man försöker hålla humöret uppe och jag visar väl inte altid hur ont det gör å folk kan ju inte sätta sig in i hur man mår egentligen. jag önskar inte ens min värsta fiende det här om jag hade haft nån,,, nä urs Deprest.... å jag brukar inte vara den som låter min sjukdom tynga ner mig,,,

missa å kliva av

haha jag måste ha vart helt borta nu när jag skulle åka hem med bussen från lycksele.... han ända till åskilje innan jag vakna till å fatta att jag åkt lite långt... så jag sa oj jag somna visst till busschafören å så fick jag kliva av,,,, sen börja jag då å gå hemmåt med en massa packning då jag varit i lycksele å shoppat hela dan,,,, mitt i snöröken. men då till min lycka såg jag umeåbussen komma från andra hållet å jag blev så överlycklig när han stanna på parkeringen, så jag kuta rätt över vägen å höll på bli påkörd av en bil på kuppen (smurtopallan!!!),,, men jag fick iallfall åka gratis när jag berättade om mitt missöde. jag kan säga att den biten satt jag å stirra som en galning så jag inte skulle missa å kliva av,,, jag kanske borde ta å kolla upp mitt huve´ jag verkar ju va helt borta


men skönt å komma hem iallafall,,, tänk om jag vart tvungen att gå hela den vägen...................... ja fast jag hade ju faktiskt kunnat fråga ewa om hon hade tid att komma å hämta mig om det hade krisat,,,,men det hade jag nog förmodligen ändå inte tänkt på förvirrad som jag är...... nä urs det är hemskt....blir nästan rädd för mig själv. ååå jag börjar bli gammal kanske skulle pansionera mig å stanna hemma,,,

ja jag vart iallafall handikappstämplad på arbetsförmedligen idag.



RSS 2.0