Nu har man landat efter geleutbildning i Östersund

Har varit en vecka nere i Östersund på geleutbildning, lärt mig att förlänga och förstärka naglar med gele på mall och tippar mm. Väldigt, väldigt roligt har jag haft och Man har lärt sig enormt mycket. Nu väntar fyra månaders övning här hemma innan man ska åka ner igen och göra slutprov :)
 
På siljansbackens hemsida kan ni se bilder från våran roliga och lärorika vecka
 
http://www.siljansbacken.se/Blogg/?p=1865

Brunett once again

Var till min världens bästa Jessica och fick mig en förändring igen. Nu är man Brunett!, vilket jag är egentligen, dock så har man kanske inte lika snygg färg själv, snarare åt det råttfärgade hållet :P  Men skönt med förnyelse. :)
 

Torsdagstema- En textrad ur en låt

till veckans torsdagstema valde jag nästan hela refrängen av pinks låt Try. Då jag redan har med texten i refrängen i bilden,så skippar jag att skriva ner den igen :) till denna text valde jag att rita en pheonix, som är något av en symbol för att resa sig från något svårt. Då tänker jag på min svåra reumatiska sjukdom, som har gjort att jag i flera års tid inte klarat mig själv i vardagen, fram tills för ett år sen då jag äntligen fått en medicin som hjälpt mig :) Denna förändring och sjukdomsåren i sig,har  verkligen gjort att jag fått en ny livssyn. Man är mycket gladare och fokuserar på det som får en att må bra här i livet samt att man  har fått en  starkare vilja och faktiskt ett bättre  självförtroende.
Hela låten kan ni lyssna på här  Och hos Ladythirty, som är den som angett veckans tema kan ni se fler torsdagstemabilder :)

RSS 2.0