Ny design och Lillebror "6år"

Haha lekte lite i paint idag. Ja vad gör man när man inte är så värst duktig på photoshop. Har för övrigt inte det installerat på datorn heller, Tyckte att min header blev lite charmig ändå :D

Men nu har jag lekt färdigt. Fixade så lite grann på kommentarsfronten också. Mina inlägg blev tydligen dubletter på den sidan man skulle kommentera, men nu är det fixat, vet inte vad jag gjort men fixat har jag. Tror jag måste gå någon webbdesignkurs någon gång. Skulle vara så roligt att kunna göra lite mer avancerad design.


För övrigt så fyller min älskade lillebror 6 år idag... Eller egentligen 24 men eftersom det är skottår, som bara infaller vart fjärde år så har han egentligen haft 6  riktiga födelsedagar.

Kom på att jag inte slagit in en av pappas presenter till honom, som jag inhandlat.

Det är tur att man med en stans  och en limmpistol kan göra rätt snygga paket på ingen tid alls.

framed butterflies

Blev lite pysselsugen idag och fick en sådan vårlängtan, så jag satte mig ner och stansade ut lite fjärilar från några tidningar och limmade fast dem på lite akvarellpapper och satte in i en ram som låg och skräpade.
Hade en liten härlig pysselstund för mig själv i soffan och pipen låg bredvid mig och mös han också.

Peace and love & kryssningen

Biljetter Bokade Till Peace and love i Sommar. Kommer bli superKul. Ska åka ner med min Kära Väninna Hillevi och tre till. Kommer bli superkul.  Lite Musikpplevelser och kanske lite sköna möten.

Längtar redan. Nu har vi bara till i uppgift att komma på hur vi ska ta oss ner.

Har ju nyss varit på kryssning också till Åland. Wheels kryssningen som jag även åkte på förra året, och som förmodligen kommer bli en traditon vi gör varenda år. Där hade jag iallfall superkul, och  fantastisk god mat på båten. Lite svårt att hålla reda på alla men hade roligt ändå. Man fick verkligen känna sig speciell, eftersom vart man än gick så kommenterade folk att man var från Norrland, och tyckte att man hade en superhärlig dialekt. Själv tänkta man  "har jag en sådan tydlig dialekt".♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Nya Dansvideor och Plugg

Har just beställt dessa nya zumba videor( Zumba fittnes exelirate.)  Jag var inne och kollade lite grann på vad de kunde tänkas innehålla. Såg några videosnuttar på hemsidan jag beställde dem från. Allt såg ju verkligen superkul ut, och stor skillnad på dessa i jämförelse med dem andra, så nu kanske man får lite motivation igen.
Lite fler tränings viedor i denna förpackning och eftersom jag redan har de första zumbavidorna så kan jag ju variera lite nu, och då kanske man inte lessnar.  Dags att ta tag i träningen nu och hålla ut med den. Brukar träna i två veckor och sen dör det av. Men nu jäsingen ska det bli att hålla ut!. Har ju målet att komma ner till 58 kilo igen men första  delmålet är 60 så nu får man ligga i , Men ändå inte ta ut kroppen för hårt, vill ju inte bli dålig igen. Mamma fyller Jämt  om två veckor, Jag vet att hon vill ha ett gåband, och jag har pratat med pappa och lillebror om att gå ihop med mig och betala,  eller ja pappa iallfall, och han skulle göra det, så jag tror det blir ett sådant. Vill ha ett själv också. Hade lånat ett av en tjej , och använde det flitigt varenda dag, men helt plötsligt skulle hon ha igen det, så då dog ju det bort.  Men nu ska det bli fart på fläsket som man säger. Zumba är ju så fantastiskt kul också.Annars så går pluggandet bara bra. vet dock fortfarande inte vad jag ska satsta på! Tandhygienist eller florist?!?!?!?!!?

RSS 2.0