Kanske måste läggas in.

ahapp, då ringde de just från reumatologen i Umeå. Måste ner i morgon och förmodligen läggas in. Hade snabbsänka på 123 och den andra på 80 nånting.  Hoppas jag slipper läggas in. klarar verkligen inte av att vara kvar och sova över på sjukhus. Man känner sig så himla ensam. tycker det är jobbigt att fara ner och ta medicinen, då jag måste vara kvar några timmar, vad ska jag nu känna ifall jag blir inlagd. menmen det är nog lika bra att jag blir utredd ordenligt. Fortsätter jag ha så här ont någon längre stund kommer jag deppa ihop totalt.

Pain

nu är det jobbigt. fy fanta. hela kroppen är i uppror. fy sjutton för denna sjukdom. är svälld/ stel  och har ont  i de flesta lederna nu, och har haft ett tag. Käkarna kan jag knappt öppna. Får suga i mig maten, när jag orkar äta.

Ja urs!! det värsta är att det finns människor som har det värre än jag , så egentligen ska man väl inte sitta här och beklaga sig, men dessa perioder, när jag har det så här jobbigt så mår man inte bra varken psykiskt eller fysikt.


har iallfall försökt sitta och jobba med inbjudningskorten till mammas bröllop, jag gör dem för hand, då jag tycker det blir lite mer personligt, men inte känner man sig så värst upplagd när det är så här. Förhoppningsvis får jag fara och ta min medicin snart

Ja! det var det nu har jag fått beklaga mig lite. bättre att göra det här än å ta ut det på folk i min omgivning.


längtar till Power meet

I år ska vi åka ner med nästan hela raggagrgänget till västerås. Det ska bli så kul, för då får jag även träffa min syster och hennes barn. Har inte träffat henne sen förra sommaren då det var dop, så det ska bli roligt.
Får se om det även blir någon form av möhippa för mamsen då också, eller om vi sparar det tills vi kommer hem. Men finns nog mer att hitta på där nere, så det skulle ju vara perfekt, så syster också kan vara med.


Nu i helgen blir det cuising till Åmsele också, detta är en tradition, som jag vart med på sen jag var 11, så jag måste bara åka med. Fast då var det lossmen vi åkte till. I år hade vi tänkt skippa att åka in till själva flygrakan i Åmsele, som är själva slutdestinationen. Istället hade vi tänkt vända och cruisa vidare. Möjligtvis tillbaka till enebacken som är ett av stoppen på resan, för att grilla och umgås.

Skoj ska de bli.bröllop igen.


Men denna gången är det mamsen som ska gifta sig med sin Ola.
Den 15 juli är det dags.

De ska inte gifta sig i kyrka, utan ute i deras trädgård. 

Jag och syster har fått äran att arangera allt runt om kring.
Har redan börjat planera.

Dukningen är färdig i min skalle.

Sen måste vi bestämma meny och sådär typ allt som har med brölloppet att göra.
de ville ha en liten tillställning med familjen barn och respektive, kanske vänner också, men det lär bli ganska många bara det. 30- 40 stycken har jag räknat ut att det blir ungefär.

sedan måste vi planera möhippa också. Funderar på att hitta på något spännande under tiden vi ska ner till västerås på big meet, så att syster kan vara med på den.


floristutbildning.

Har  på senare tid allvarligt funderat på att läsa till florist. i lördags så var jag ner till vännäs för att kolla på skolan som jag hade tänkt gå.  De hade öppet hus just den dagen. Var inte där nå länge men det verkar som en mysig skola. Får tänka ett tag på detta. Det kostar ju en del att gå också, så det är ju inte bara att göra. Men en kul utbildning verkar det som iallafall.

Deklarationen last day to get it done.

Ja tur att mamsen påminde mig om deklarationen igår. Var bara tvungen att sätte mig och fixa det nu på morgonen. Fattar inte varför man alltid ska vänta till sista dag med att göra det. som om man inte skulle ha tid annars att gå ut på datorn och fixa det, tar ju max fem minuter.

RSS 2.0