Vila i frid

Fick veta idag att en ung kille från Lycksele, som gick i samma klass som min lillebror, när de var mindre har avlidit igår, efter en krock. Tänker på hans familj, hans flickvän och vänner. Kan inte ens tänka mig hur fruktansvärt det måste kännas i en sån här situation. Tänk att en ung kille, som har hela livet framför sig bara rycks bort så där. Vet även att han var det enda barnet. Tänk att förlora sitt enda barn, eller ett barn överhuvudtaget. En förälder ska inte behöva begrava sitt barn. Varför ska sånt här hemskt hända. Nä urs mår dåligt i hela kroppen. En fin människa har lämnat vår jord

vila i frid  JP

Du sitter förmodligen och sprider din glädje och charm på en helt annan plats just nu.

åhhh! kommer man någonsin att vänja sig.

åsså var man där igen. :( men iallfall glad att det vart lugnt så pass länge. Synd bara att det är två veckor kvar tills jag får medicinen  alltså två veckor av detta hvete. Två veckor är två veckor för mycket. Blir till å sug i sig maten nu så gott det går med ett sugrör. Jippiee!!!!

Yes!

Fick igång spisen igen. Det var ingen säkring som hade gått. Den hade knäppat sig helt enkelt.  Men det blir nog en ny spis inom en snar framtid ändå och en kyl och frys ,
Spisen är rätt sleten  och hällen är repig. Det var den även när vi flyttade in. och kyl/frysen Är gammal!!!! Det bildas en massa is i kylen, hela tiden, Även fast man avfrostat som man ska.

Jäkla skit.

Nu är spisen paj. Ingen platta eller ugnen fungerar, den är bara död. Hur sjutton ska jag laga maten nu då. Hade ju inte precis planerat å köpa en ny direkt.

Tävla och vinn valfri inredning hos Lekfull Design till ett värde av 1500 :-

Tryck på länken för att komma till tävlingen.

 Vinn Lekfull Design värde 1500:- tävling =)

Jag är med och tävlar om en fin mössan hos Anna.  Tävla du också. Skriv några rader i hennes tävlingsinlägg och länka till tävlingen i din blogg, om du har en för en extra vinstchans. här är  länken till tävlingen http://bojjadesign.blogspot.com/2010/10/tavling.html


Lite från hemmet.

För någon dag sedan satte jag upp en av väggdekorationerna jag tipsade om i ett inlägg.  Blev så förtjust i den, så jag gatt beställa den. Den sitter nu inne på lilltoan där uppe.  Jag satte inte upp hela då det skulle bli så pjollrigt.
Så här blev det iallfall.  Har även målat toan blå, fast det var ett tag sen. Den var syrenlila förut.
Sen har jag fotat överkastet en i klubben virkat åt mig. Den blev superfin. Den är marinblå och vit kanske inte syns  så jättetydligt på bilden. 

RSS 2.0