klubbfest å julklappsspaning.

Imorgon är det Fest på mammas klubb, Det blir mat också. Ska bli skönt att slippa laga mat. har tagit ett litet break från idol nu, sitter och kollar efter julklappar och dylikt. har än så länge bara hittat julklapp åt mamma.
hosn ska få stickböcker, eftesom hon är så inne på att sticka just nu, Dessutom en liten egosistisk gest för då kan hon ju sticka nåt år mig som jag vill ha ;P Dessutom kan jag ju kanske sticka nåt själv också.

De här tre  böckerna har jag beställt åt mamma


Hoppas hon blir nöjd

Nä nu ska jag återgå till Idol.

Katten Malte

Nu var det längesen det hände något här på min blogg. Har bara vart så fruktansvärt dålig i kroppen. Men har fått pröva en ny medicin som faktiskt gjort att jag blivit bättre, Hurra!! Har varit riktigt dålig nu i nån månad och inte kunnat röra mig i princip

Medicinen ska man ta som dropp och man ska sitta med det  i två timmar. Iallfall nu de första gångerna och jag ska ta det varrannan vecka. Måste till umeå varje gång för att få medicinen. Fick den för första gången i onsdags och skillnaden dagen efter var total.

Innan medicinen hade jag jättehög sänka och var väldigt inflamerad.  VAr så dålig att jag inte ens orkade äta. Att jag knapt kunde öppna munnen, och att tugga mat var en plåga , gjorde ju inte saken värre.

Men nu mår jag rätt bra. kan röra mig och äta mat igen =) Det enda negativa med medicinen var att de knappt fick in droppnålen i mig och inte var det lätt att ta blodprov heller. Det tog två timmar för dem att ta blodprov och få in droppnålen i armen på mig, för blodkärlen drog ihop sig, så nu ser jag ut som jag blivit misshandlad på armarna.

Men nog om det. vi har steriliserat katten Diezel idag. Får hoppas hon slutar pinka på saker. Värt ett försök iallfall. Finns inge värre än kattpiss. är ju så svårt att få bort doften. Dessutom så är det ju inte bra att ge katterna p-piller i längden. Väldigt cancerframkallande. just nu mår hon bra, Går bara lite bredbent och är lite vimsig. men hon har fått smärtstillande,så hon skulle inte känna av något idag, sen skulle hon vara pigg imorgon. Hon behövde inte ens ha tratt på sig. Det underlättar ju en hel del.

Mammas klubblokal har blivit renoverad också, har vart dit och hjälpt till att måla och tapetsera. idag tapetserade jag en dörr, i lokalen som mamma ville att jag skulle hjälpa henne med, Har blivit tiktigt fint där nu. Det går i grått och rött.

Nu ska jag sätta igång och baka lite medans man har tid, och frysa ner innan jul. Det blir saffranskaka, snickerskaka och kladdkakemuffins ikväll. Ska baka mer sen, men börjar med detta om jag orkar göra allt ikväll.

MEN GUD VAD SAFFRAN ÄR DYRT I ÅR!!!. 39 spänn för 0.5 g

Bröllop imorgon.

imorgon ska Peders mamma gifta sig. Har ingen aning vad jag ska ha på mig, Vi har ont om cash också så jag har beslutat mig för att göra en tavla till dem i bröllopspresent., har bara ideen i huvet, så jag är ju lite ute i sista minuten, menmen, det är ju verkligen inge ovanligt, lägger ut bilden om jag fått till nåt innan vi ska fara. Vi ska åka ner ikväll så jag kanske måste börja rita nu, annars inge brao.


RSS 2.0