hip hop abs

Har nyss testat en av mina träningsdvd:er i paketserien hip hop abs som jag köpte från www.tvins.com . haha man ser verkligen töntig ut men kul som bara den va det och svettig blev man.. jag är supernöjd med dvd:erna. får se om det bir nå resultat då också =)

nu har peder hjälpt mig att ställa i ordning en tv och dvdspelare i mitt träningsrum så nu äre bara å köra på igen med detta å pilates å allt vad det heter... kulkul... nu känner jag mig taggad som fan.
Å det finns ju ingenting att klaga på på den kroppen,,, den med lite grädde på =P haha eller utan. (pallan goes dirty)
tur att det finns annat som är atrraktivt här i världen än vackra kroppar.snöschock!!!

Peder tog sig inte iväg med bilen i morse utan var tvungen att ställa sig och skott uppfarten med  bara snöskyffeln och så skottatde han framför dörren och ut till vägen åt mig så att jag skulle kunna gå ut med hunden.  vi måste seriöst ta och skaffa oss en snöstyrare snart, annars så kommer de bli jobbigt värre. har ju fallit en himla massa snö under natten.

håller på att julpynta lite grann här hemma,, men jag blir inte klok på det. det blir inte som jag tänkt det. ikväll är det den årliga klubbfesten för lappland city cruisers medlemmar,, så ikväll ska jag och peder in till klubben å käka god mat. vi ville inte supa så jag och peder ska stå i baren å va duktiga i stället... ja man lär då inte ha ont i huvet i morrn i allafall.

tänkte pyssla lite i morron. tänkte göra lite figurer av trolldeg å lite annat skoj . älskar att pyssla,, det kommer jag nog aldrig växa ifrån.


Försvunnen Dvärgpinscher! =(

var inne på allamigoz kennel. Kenneln som min lilla pipen kommer i från. såg att en dvärgpinscher från H-kullen - Hercules ( Milan) försvunnit från sin ägare. blivit skrämd å sen inte kommit tillbaka.  hemskt,, vet inte hur jag skulle känna om min lilla älskling försvann. trots att han är very jobbig sometimes så älskar jag honom ändå.


http://www.allamigoz.se/Efterlysning.htm


nä min söt får aldrig försvinna

Sovrumstapet

glömde ju visa.. i lördags var vi ju in till lycksele Jag köpte en tapetrulle som jag tänkte ha i sovrumet alldeles bakom sängen i tre stripes liksom =)  svinit dyr men den va så fin så jag kunde inte motstå. hade köpt fler om ekonomin tillät det 

här är en bild på tapeten snygg som F*n men 500 spänn per rulle.  ja livet är hårt iblandvist är den fin ?
hare´ gött


Söndagsrush

Idag åkte vi till Lycksele för att hämta mina viktiga brev som vi glömde att hämta i går när vi var där.  vi  var först en sväng på dollarstore och köpte en stor skäggig mjukistomte med vit luva och en pytteliten tomte med blompinne i samma stil. åsså några sittdynor till stolarna i köket med ränder i vitt och beight superfina. Sen hälsade v på hos mamma och käka en god middag. Sen när vi for  hem var de viktiga breven hlt borta ur min hjärna och jag kom inte på dem förns vi hunnit ända hem.... ORKA!!!!!! åhhhh jag tror jag sliter av mig hårskalln´,,,,,,,eller med vidare eftertanke skulle jag nog inte bli särskillt snygger så, men men man vet ju aldrig. kan ju bli en förbättring ;P

igår lördag var det en  sorglig dag. tröstade en kompis som förlorat sin morfar I en väldigt tragisk händelse.
men det kändes bra att finnas där för henne, man kan ju inte göra något bättre men att man ändå finns där och lyssnar.


FREDAGSKVÄLL

SITTER Å TITTAR LITE HALVT PÅ IDOL HÄR I SOFFAN I BRIST PÅ ANNAT ATT GÖRA. SÅG JUST ATT JOHAN PALM HADE EN LIKADAN T-SHIRT PÅ SIG  SOM JAG KÖPTE PÅ DAM AVDELNINGEN  PÅ HM FÖR ETT TAG SEN =)  DEN SOM HAN HADE  I DUETTEN MED ROBIN E. MEN MEN Å ANDRA SIDAN SÅ HADE DE JU PÅ SIG NÅGRA TIGHTA BRALLOR I NÅN ROSATON OCKSÅ SÅ..........       OJ RÅKA TRYCKA IN CAPSLOCK INNAN JAG SKREV,, DÄRAV DE STORA BOKSTÄVERNA..... ORKA ÄNDRA.,,,                                                                                                                                                                                          


JA SÅ HÄR SÅG DE UT IALLAFALL


EGON

här är två bilder som jag snott från EWAS blogg. De är på egon kissen vi gav bort i present,,, supersöt är han minsann
FARSDAG

HAllå vi for ju till piteå igår,,, eller lite utanför piteå , för att göra något hemligt,,,, och det hemliga var att vi hämtade två långhåriga kisse bäbisar söta som socker vill jag lova. Vi gav bort en i tidig födelsedagspresent åt Ewa å Erik...och de vart som väntat överlyckliga,,eller ja Ewa ,,men jag tror erik också vart lite glad . Eftersom de har förlorat tre av sina katter på mindre än ett år (inte skojigt). De skulle döpa den till Egon eller ja det var iallfall vårat förslag =P hoppas bara inget händer den lilla krabaten nu,, Den vi behöll var vit och gul som katten findus i pettson & findus,,, men trotts det så har vi iallafall döpt han till *Harry tror jag iallafall. Oz gör allt för att kisse ska se att han är en snäll liten vovve,, men han lyckas inte så bra. han fick två revor igår av kisse när vi kom hem med honom. gammkäringakatten diezel axepterade kisse ganska bra iallafall så får se hur det går  framtiden,,, inga kattbäbisar vlll vi ha iallfall=) Vi köpte presenter åt pappa i går i skelefteå också innan vi hämtade kattungarna åsså passade jag på att hälsa på Hillevi, måste faraupp nånhelg och hälsa på igen,,, Det är ju alltis så länge mellan varven,, och alla kompisar har ju flyttat ifrån lycksele,,, men man förstår dem ju.

Snart ska vi Åka till pappa å gratta han på farsdag


Våran kille är en av de gula tror jag i allfall,,, men bilden gör han inte rättvisa sötare när man ser han i "verkligheten"


hemligt projekt

Jag och peder ska göra något hemligt i helgen =) vi ska iallafall fara upp  till piteå på lördag men mer säger jag inte.......

Annars så håller jag på att slipa och måla här hemma, har börjat måla om det fula "babyblå" i hallen till vit. Sen har jag även börjat med panelen i köket det ska också bli vitt vitt vitt,, kanske låter det tråkit,, men fint ska det bli när jag blir färdig det vil jag lova,,, eller hoppas jag då på iallafall. får lägga ut lite före och efter bilder när det bir klart. annars så har jag ju börjat vara hos ingemar på lord emmoths tatto i lycksele och han ska få lära upp mig att bli en stor och stark TAtto artist en vacker dag. det går då frammåt iallafall. har fått rita lite skisser åt han medans han tatuerar och "nynnar till nån vacker hårdrocksmelodi",, finfint låter det min sann när jag sitter på kontoret och ritar..

sen ska men väl ta sig en tripp  till pappis i helgen också. Det är ju  bara farsdag en gång på året. AHHHHHHH måste hitta nåt att köpa till honom.

hare gött  

här är en fin dikt  jag läst som jag relaterar till när jag tänker på min pappa

Jag minns....en stark man

liten hand

tryggt i hansjag minns..liten eka

en sjö, näckrosor

och två metspönstarka armar under årors tag

i glittrade vatten

liten hands paddeltag


jag minns..öm tvåsamhet

då vi skratta

du och jag

pappa


RSS 2.0