Torsdagstema: Min favoritkändis

Jag knåpade ihop en ny bild på Ryan Gosling idag. Denna blev mycket bättre än det väldigt snabbritade kluddet jag gjorde igår. Menmen synd bara på den dåliga skannern. I verkligheten ser bilden bättre ut. Jag själv är värdelös på att redigera bilder också. Kan det inte helt enkelt. Kanske något man skulle ha lärt sig, menmen
Ja nu har jag nog inte en särskild favoritkändis, men Skådisen Ryan Gosling skulle jag  iallafall kunna äta upp till frukost. Hur het är inte karln!  Tips på hur man ska få bilderna att efterlikna orginalet även på datorn är välkomna :)
 
Det var Sofie som utsett veckans Tema, där kan ni även hitta andra bidrag.

Torsdagstemat:Höstfeeling

Blev lite panik,då jag kom på att det var torsdag idag.  Jag hade planerat att jag skulle haka på torsdagstemat för första gången denna veckan, Så här kommer mitt snabbritade bidrag till veckans torsdagstema Höstfeeling.  Ritat med stiftpenna och en röd och  en orange färgpenna  och inskannad med en väldigt dålig skanner.
 
 
Döpt till Cobblestone proposal " Kullerstensfrieri"
 

 
Det var smäm som angivit dagens tema och där kan ni även hitta andra bidrag :)

Rosa rosor

för någon da sen så fick jag dessa fina rosor av bror, S som tack för att jag städat hos honom. :)  Alltid kul att bli upskattad :) Nu sitter man taggad till tusen, inför den stundande Zumban. Ska bli så himla kul :D Imorgon blir det umeå och medicin, sen på tisdag ska jag få rå om min vän Ewas söta barn, medans hon är å klipper sig hos min andra vän Jessica Och spännande blir det att se hur människan, ser ut efter att ha blivit klippt. Det kommer säkert att bli jättefint. Hon är en duktig frisör Jessica, och allt klär ju en skönhet :)
 

Söndag igen:)

Igår kväll när
"alla" festade , så passade jag istället på att ta en löprunda till stan fram och tillbaka med vovve. Mötte några ostadiga människor efter vägen. skulle egentligen vara en vilodag, då jag tränat hela veckan, menmen tog det då lungt iallfall, och är inte bakis imorgon. Jag är väl ingen festprisse egentligen. Tycker det är kul att gå ut nån gång ibland. ikväll är det Zumba igen :) wihoo ska bli så kul. Förra söndagen provade jag på det för första gången i riktig klass, istället för hemma, och det var ju grymt mycket roligare att vara flera stycken som skakade loss, än att dansa ensam i vardagsrummet. Ha en trevlig söndag allihop

zumbasöndag

Ikväll ska jag prova zumban i stan med Jessica. Blir första gången att prova riktig klass. har kört hemma annars till hemmavideorna, men detta blir nog roligare, när man är fler. Så nu har jag redan dragit på mig träningskläder och sitter jag å taggar inför zumban De har gratis prova på nybörjar zumba ikväll, så varför inte liksom.

Örhänge

Ett längre fjäderörhänge jag gjort:


 

kärlekstugga

Tog en tugga av ett plommon igår och när jag ska ta det andra ser jag att första tuggan hade formen av ett hjärta. :)
 
 
 
 

färdig manikyrist

Woho! klarade slutprovet i manikyristutbildningen, så  nu är man manikyrist/ pedikyrist. Ska gå geleutbldning i oktober, så jag kan förlänga naglar också. samtidigt som jag kämpar på med skolan i bakgrunden. Har ju som sagt tänkt bli tandhygienist.
 
dessa naglar fick min vän Ewa som för övrig är kvällens värd i 19,15 - en version av halv åtta hos mig som två grabbar startat i Lycksele. Det går säkert superbra för henne, jag skulle också vilja vara där och äta av hennes mat.  blir förmodligen inte över någon matlåda :P
 

RSS 2.0