Ingen julmarknad.

Det blir ingen julmarknad för mig i år.  Det har totalt kört ihop sig, Har inte fått beställningar i tid osv, Och en del har inte kommit än! Så jag känner att jag inte kommer hinna få ihop tillräckligt. känns inge kul, för jag hade verkligen sett fram emot att stå, men stressen nu gör rent att jag börjat må dåligt av det. Och  känner inte att man presterar som man vill då man är så stressad. 

JAJA jag får väl ta en marknad längre fram istället


stressigt värre!

JA snart är Julmarknaden här, känner mig stressad till max att hinna få ihop tillräckligt mycke att sälja. Men på nåt vis ska det väl gå hoppas jag. Så här är det när man kommer på att man ska sälja på marknaden, när de annonserar om marknaden :D Ja Nästa gång, kanske jag ska börja ett år innan. Kanske är smart. menmen har ju alltid varit så, man gör inget om man har en massa tid på sig.

Vila i frid

Jag fick just höra Att Lasse Brandeby har avlidit efter en tids sjukdom.. Tråkig nyhet :´(

Man ju goda minnen från när man var ynngre och såg alla Rena rama rolf avsnitt i princip, skrattade gott gjorde man :D

Vila i frid Lasse!
Utklädnad

Blä för att vara sjuk, vill också klä ut mig ut och partaja ikväll. Det är ju Haloweenutklädnad på hotellet ikväll, en vecka efter alla andra som vanligt. JA det verkar man då inte ha blivit för gammal för än. menmen får väl nöja mig med godis och så mycket bättre som börjar om en timme. hade iallfall superkul förra året då jag var utklädd till en " vacker flugsvamp"Så mycket bättre

Ja inte jag! jag är fortfarande dyngförkyld och snuvig, men har laddat upp med godis å chips idag. Det är ju iallfall lördag och det var längesen jag åt godis.

Ikväll blir det att se så mycket bättre när det är Eva Dahlgrens tur att få höra sina låtar tolkade av de andra artisterna. 

så kul att det är så blandade artister, med så olika stilar.

Och att Laleh är med gör det ju inte sämre. Hon är en artist som jag gillar starkt.

En av min favortit låtar med henne är Hide away, så jag hoppas någon gör en bra version av den, när det blir hennes kväll.

Här har ni låten.  Ha en fortsatt trevlig helg!Peppar å trä

Och här trodde man att man gick säker.
- jag har inte vart förkyld på länge nu.... vad ovanligt!,  var jag tvungen att yttra mig om,  för nån dag sen, pepparpeppar ta i trä, men förbannade snabla skit! nu sitter man här dyngförkyld, å feberfrossig. Den där pepparn å träet, var inget att lita på!
Menmen är ju frisk i allmänhet så nu ska man väl egentligen inte klaga. Det är konstigt det där, nu när man är bättre i kroppen, och vet hur det är att vara riktigt dålig, så sitter man ändå å gnäller om en ynka förkylning.
Tror människan i allmänhet aldrig blir nöjd! :D
Får väl ändra inställning helt enkelt!  "men gud va härligt det är att vara förkyld. Sitta med rinnande snok, få sår under näsan av allt snytande, frysa, är väl ändå lite mysigt ändå. Vara trött  å ha ont i skallen är ju uppfriskande. Det är verkligen hoppa glädjeskuttkul att vara förkyld" .........................Nä inte riktigt där än kanske

Underverk.

Igår hälsade jag på en kompis som nydligt fått en till liten prins.
Söt som socker är han, å det är alltid så facinerande att hålla i små bäbisar å titta på deras små fingrar, näsa å tår å allt, man kan sitta i timmar å titta på deras söta grimaser. Ja det är underligt det där.

Man kan ju inte säga att man blev mindre sugen på en liten en.

Görabäbis.nu ungefär.

haha kanske ska vänta ett tag med det iallfall, har hört att man måste ha nån att göra det med också.
Jag får väl inseminera mig i annat fall :D

som present fick hon ett egettilverkat halsband av mig, med barnens och sambons namn på.
Sen gav jag en liten present till den första sonen också. Storebror som han nu blivit. Lillbäbisen är nästan en kopia av honom, och man minns ju när även han var så liten å man höll honom i famnen.

Ja visst är det juvligt med barn.

HÄR HAR NI LÄNKEN TILL HENNES BLOGG OM NI VILL SE EN LITEN BILD AV SMYCKET.

http://kelvink.blogg.se/2011/november/fick-ett-super-fint-smycke-av-pallan-idag.html#commentRSS 2.0