Florist eller tandhygienist?

Åhh! hittade just en floristutbildning i västerås som är scn berättigad. Jag har ju länge velat bli florist men inte haft råd. Nu känns det ju som en dörr kanske öppnats. Men Just nu! när jag nästan bestämt mig för att läsa till tandhygienist, och håller på att läsa upp betyg för att komma in.
Ja nu blev man kluven kan jag säga. I maj ska ansökan senast skickas in till floristutbildningen, så nu får man ta och fundera ordentligt på vad man egentligen vill!
Blir svårt att bestämma sig. Florist är ju ett lite mer kreativt yrke men inte så säkert på jobbfronten kanske. Iallfall inte här uppe. Men man vet ju inte, jag kanske vill bo där nere i landet någon stans om man väl har testat ett tag.  Innan dess kan man kan ju egentligen inte veta.
what to do what to do ????
visst är den "fin" min illustration gjord i paint. :D

Kommentarer
Postat av: Daniella - LOTTAR UT 8 SUIT OF SWEDEN!

Var gärna med i min tävling där du har chansen att vinna en Suit of Sweden! Tävlingen avslutas den 10 februari, passa på att vara med nu. För mer information, klicka dig in här:http://daniellaevelina.blogg.se/2012/january/tavling-lottar-ut-8-stycken-suit-of-sweden.html#comment

2012-01-20 @ 16:49:25
URL: http://daniellaevelina.blogg.se/
Postat av: Matilda

Nu tävlar jag ut åtta suits of sweden på min blogg precis som många andra bloggerskor! Är du redan med och deltar på någon annan blogg? Delta igen här: http://missbuttercup.blogg.se/2012/january/tavling-vinn-en-suit-of-sweden.html#comment

2012-01-30 @ 13:15:17
URL: http://missbuttercup.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0