pallrat mig runt eljusspåret

Idag  och igår också för den delen fick jag på mig skidorna och åkte två varv runt eljusspåret.
Lilla pipen hade jag med mig fördtåss och han tyckte det var skojsigt att få springa och sniffa överallt. 

Lite roligt var att första varvet så skulle han alltid vara långt före mig och sniffa på allting,, men andra varvet så skulle han alltid gå alldeles bakom mig i skidspåret hela varvet, och på båda dagarna, så jag antar att han var less på och få snön i ögonen efter ett varv, så han använde helt enkelt  mig som skydd.

Ja ibland är det skönt att bo här ute i naturen, men längtar verkligen till att få flytta tillbaka till lägenheten också.
Och det kommer nog att ske snart.

Jag och Peder är inte tilsammans längre, har jag glömt att meddela.,utan nu bor jag bara här tills att jag kan flytta tillbaka. Peder ville att jag skulle iallfall bo kvar här som sällskap ett tag, och inte mig emot. Vi är fortfarande bästa vänner och det är ju tur att man kan vara det efter 3 års tid tilsammans.

So now i´m singel again. men ska nog vara det en ganska lång stund framöver, känner jag för just nu, men sånt kan man ju aldrig veta. trodde jag ju förra gången också och då träffade jag ju peder efter nån månad ungefär. men långa förhållanden tre år på varje. MEn peder är väl den snällaste kille man kan tänka sig, kommer nog aldrig få någon så omtänksam och mån om mig, som honnom. Dessutom nu när vi är vänner så är han fortfarande det, och det säger ju mycket om honom som person, en toppenkille helt enkelt.

Känns lite jobbigt att det kommit till den punkten, eftersom vi bott här och jag har hjälpt till att forma huset som jag vill ha och trivs med, men samtidigt är jag glad att det är en sådan person som peder jag hjälpt. men det var något jag kände att jag var tvungen att göra för att jag ska  kunna leva fulllt ut. Eller iallfall få det man önskar sig här i livet. Detta låter kanske lite knäppt men de närmaste vet vad jag snackar om och så hade jag tänkt lämna det.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0