huset.

har ju talat om att jag renoverat och hållit på men aldrig visat några bilder här kommern några på lite jag gjort är så stökit just nu, så jag vågar inte visa allt. får vänta tills jag städat =) hittar inte igen förebilderna, undrar om Peder har kvar dem nu, så många gånger som han ominstallerat allt.

trappen  som nu äntligen är färdig, men va sjutton va mörka bilder jag tar, ja då ser man kanske inte hur skitigt det egentligen är =) Orkar inte städa för att ta bilderna, då tar jag nog dem aldrig, får passa på nu när jag kommer ihåg det.


liten bit av köket ser nu att bilden är rätt suddig. Får skylla på att jag är trött,, eller att ja är värdelös på att fota =)


 
hallen har nydligt målat ett välkommen på väggen måste bara måla lite vitt runt texten där jag råkat smeta ut bläck från  pappret jag använde för att kopiera över texten på väggen. och även här ser ni hur " rent" det är hemma här just nu.


trappen ner till källan lite mörkt får ta en ljusare bild någon gång. här har jag målat vitt. Klippte sönder två väggstickers i form av  ornament och gjorde detta slingrande mönster istället, som för övrigt går igen där nere också som man anar svagt, men inte kan se ordentligt för att pallan tar så mörka bilder =)

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0