skriver alltid fel

när jag ska gå ut på bloggen min, skriver www.pallan.blogg.se iställt för min www.pallans.blogg.se men va gör det, jag kommer ju tlll en tjej lik mej, iallafall så har hon samma namn nästan hon heter Paulina, kallas för pallan, och är kräfta precis som jag.... Skojsigt.

ja det är bara att bita i hop i guess!!!

kusinen sa några stärkande ord till mig, menmen ska skärpa  nu så får vi se var det blir,,, men får ju bara hoppas att jag orkar med.

Det är ju iallfall inte hela mitt liv, om det inte skulle bli av, har ju min söta vovve, min kar å mina vänner å familj som stöttar mig i allt så.

sen vet jag ju att restan av "världen" inte tycker så ,så varför ska jag hänga upp mig

tar föresten bort det förra inlägget nu, så jag slipper tänka påt, så nu äre glömt.

inge skallebang.

Inte så välldans mycke iallfall, men de kommer väl senare på kvällen, just nu sitter ja och smuttar på min smothiee, ja jag hade då trevligt igår kväll, trots att det var lite folk på hotellet. Allt folk  är väl i malå på VM. menmen en del bekant nyner såg man ju ialla fulla fall;)

Partyparty.

Ikvälll blir det party för mig,,, De var väldans längesen nu,, så det ska bli kul. sitter  just nu med en hårfärgning i håret å väntar på att få skölja ut, får hoppas att det blir lyckat.
knät mitt har blivit mycke bättre nu. det vart inte så faligt som tur var. men med reumatism  å svullna leder i kroppen så kändes det nog en hel del värre än vad skadan blev. Så nu ska jag ut å skaka loss på dansgolvet.

Men är Välldans trött efter gårdagen Då jag följde Peder till malå för att transportera en badtunna från jobbet tllbaka till ägaren i umeå. Vi for klockan halvsju på kvällen var framme i Lycksele klockan halv fem på morron,  Drygt vill jag lova.
 (vi sov hos mamma i lycksele, eftersom vi var så himla trötta)

Det vart ju en massa strul på jobbet och vi kunde inte fara iväg från malå förns sent på kvällen.
jag har sovit 3.5 timmar i natt. Wohoo!!! och nu ska jag ut,, ja jag behöver ju inte precis dricka nåt, då jag är så speedad av övertrötthet

haha skulle inte va roligt om jag somna på hotelle,,  menmen vi får ju se, ska bli spännande.

En enda stor hårboll.........

Är en av katterna,,,, urs har stått och dragit hår från henne typ nån stund varje dag hela veckan,, och det tar aldrig slut. blir tokig,,, jag kan börja tillverka peruker av allt hår och sälja,

nä blir less, varför ska de fälla så här års. Den långhåriga katten fäller inget ( inget man märker av iallfall)
och hunden har ju knappt nå hår att fälla.

och hennes hår är jättäckligt också, har man bara tagit i henne eller klappat eller nåt, och sen tagit sig i ansiktet, så äre som att allt sugs fast i ansiktet å klibbar sig fast å man kan får panik, för det går inte att få bort, och det retar nå fruktansvärt.

hade ju varit okej om hon velat vara ute nå längre stunder men hon vill ju bara in efter en kort stund,,och jag är för blödig, för att låta henne sitta där ute å gnälla.

nä urs för katter, dogs ska de vara. för de retar man sig ju "ALDRIG" på ;P

vill för övrigt ha en stor hund,, när man får tid,,, när nu det ska bli....

här är några raser jag tycker om


WeimaranerSamojedcollie (Blue merle)


CHOWCHOW

LeonbergerBordercollie

mammas tatto

Det var egentligne tänkt att tatueringen jag ritat skulle pryda mammas arm i dag, men ingemar var tvungen att fixa bilen i umeå så det blev inte.

mamma skulle egnetligen göra den i måndags men då gck det inte heller, så nu väntar man med spänning. tills nästa onsdag.

Men ingemar  sa att om han han tillbaka till Lycksele i vettig tid så skulle hon få den gjord  ikväll

får ju hoppas på det då, som mamma längtat.

idag har jag en tråkig städdag, eftersom det inte blev att fara till studion, blä vill göra nå roligare.

AJ AJ!!

drattade ikull idag här på gården. det är blankis hela vägen ner på sidan av huset. men där föll jag så klart inte, nä utan jag  var självkart tvungen att plummsa genom snön för att jag fick för mig att kolla in lekstugan ( fråga mig inte varför)  å där på en liten jäkla isfläckk vid lekstugan halka jag å  pang rakt ner i hårdisa å landa på mitt knä, och jag som bara får ont av att nån typ petar på mina knän.  nä jag kan säga att jag vart helt paralyserad å illamående av smärtan, fick hålla mig från å spy.

Nu mår mitt knä inte så bra, å just idag som man var jätteuppsvälld då jag fuskat med medicineringen. inte skönt.


menmen igår var då en trevlig dag, vi var ut  med skortarna å grilla med erik å ewa. Jag fick smaka  grillade marshmallows för första gången... gott var det trots att mina blev en aning kolsvarta,, men that´s the way ahaha i like it ahaha ;)

DOP

idag var jag på lilla Pontus dop. Jag målade fyra små tavlor i akvarell igår som doppresent. jag ritade först upp motiven, hittade på en bildsaga om en groda, så alla tavlorna hörde ihop. har tyvär inga bilder så jag kan visa. har gjort nå liknande i olja till ewa och eriks lilla sons Kelvins barnrum, inga bilder på dem heller. måste skaffa en kamera!!!! var ju tänkt att jag skulle lägga ut mina alster på bloggen, men eftersom jag inte har nån kamera har det som inte blitt av. 


Eftersom de var så kort varsel nu, så kunde jag ju inte precis sätta mig ner å måla på duk ,,, olja tar ju minst typ en å en halv vecka innan man kan ta på duken, beroende om man använt linolja å blandat ut färgen, för då tar det lång tid =)

man kan ju undra vaför man sätter sig dagen innan å börjar måla ett par tavlor, dels så vart jag inbjuden i förrgår, å dels för att jag ville va säker på att jag inte gav nåt som nån annan hade köpt, Å dessutom blir det ju mer personligt å så blir de ju ensam i hela världen om motivet också.
Dessutom hade ja ingen backupp om jag skulle misslyckas, så jag satt hela gårdagen å måla åssså måla jag ett kort i morse som jag satte på paketet, som jag slog in en halvtimme innan vi skulle på dopet.  de är jag i ett nötskal sista minuten ska allt göras.... menmen  jag jobbar bättre när man inte har så mycke tid på sig.

sen vare ett barn  (uttalar inte vem) idag på dopet, som fråga om jag hade ett barn i magen, - ja ba nä de har jag inte, nähä de ser ut som de, svara han då. Ja barn är ``rara´´ ibland. tur jag inte tycker de själv, för annars hade man kanske gått å mått illa över det. 

sen for vi till lillpeder å testade guitar hero worldtour å jag var sångaren. finfint lät de vill jag lova, när jag sjöng ut i låten  livin on a prayer bl a

sen hälsa vi på erik å ewa, där ewa var i full färd me å klippa sin lillebror, av me håret bara!  näe jag tyckte att de blev blev  very very Fint =) 

ska bjuda dem på middag nån dag när löningen kommer in,, nu har vi inte ens råd att äta själva i princip, när inte mina pengar kommer in nån gång. känns jävlar inte bra att va utan pengar å  inte veta hur man ska överleva månan..

nä nu ska jag laga middag,,, blir sent men va gör man,, hejsvejs


se upp för skidåkare!

Idag på morgon har jag var ute åkt skidor efter elljusspåret. De va riktigt härligt fakiskt och man fick sig en riktig workout. sen efter jag ätit frukost for jag ut på en långprommis med vovven,, då jag bara  hade släppt ut han på morgon innan ja vakna.

brukar träna varje morgon nu innan frukost. har gått med vovve mest genom hela byn och sen sprungit tilbaka. Inte är det `jättelångt" men svettig blir man. Nu när jag har lånat ett par skidor ska jag börja åka mer istället. Det är lite skonsammare för mina knän känner jag.

Idag har jag lite halvt träningsvärk. Det är faktiskt skönt att ha det. Då vet man ju att man ha gjort nåt. dessutom är det bara milt typ i låren å rumpan. =) känns bra att känna att man har nå muskler i röven iallfall ;P

De skulle va roligt att ha någon att träna med, har ju bara pipen,, å peder, har jag faktiskt fått till å gå den långa kvällspromenaden varje kväll nu. =) men han skulle nog inte typ följa mig å springa eller nåt annat jobbigt.

fast han har ju faktiskt lovat mig att börja springa, när snön tinat bort. Ja vi får väl se hur det blir med den saken.

oj nu är klockan mycke, ska fara in till studion, hare´


Surströmming =)

Snart kommer , mamma, ola, bror micke och hans dotter Amanda hit. Vi ska käka surströmming MUMS!!! ska bli så himla gott. Eller ja Det är bara jag mamma å ola som ska äta surströmming.. resten skulle få nån köttgryta. STACKARE!! kan inte va gott att sitta å äta nå annat medans man har den otroligt destinkta doften av surströmming i näsan, Den där köttgrytan lär ju smaka  lite halvspännande ;P

Menmen de får genomlida,, får väl dela ut nåra klänypor om de hellre föredrar att inte känna nån smak alls, för här skall ätas sursströmming =)


VILKA LÄCKERHETER!!!   VISST BLIR NI SUGEN? = D


Äntligen.

Det blidde ingen utgång igår,, menmen Jag och p stod i baren på klubben istället, å vi hade skoj.
Ska snart fara in på sista dagen av marknan nu,, å kolla lite,, pappa ordnade upp lite av mina ekonomiska problem,, Tacksam för att jag har min pappis.


ÄNTLIGEN
Efter år av mail med. Lunarstorm saknar dej,,  Har jag äntligen haft orken att gå in och radera min användare. STOLT!! =)Raderade apberget också,, för he är ju typ samma sak
RSS 2.0