VAccinationstime

Har sovit i stan inatt, För jag ska iväg och få min influensa spruta. Det är tur man är så jäkla van att bli stucken med en massa sprutor annars skulle jag väl ha suttit och gråtit nu. Men kommer nog att göra förbenat ont eftersom jag är så inflamerad. Klockan tio ska jag vara på Stenberska. Men det kommer säkert va en himla kö och man får vänta i en evighet.

jag längtar inte till alla biverkningar man kan få av det. Med min tur lär jag ju få allihop.

 

wish me luck


Deppad till max.

Har väldigt ont just nu. Knäna är upsvällda och inflamerade lika så mina handleder och armbågar, men det värsta utav allt är mina käkar, kan inte öppna munnen mer än en cintimeter, och det Gör ont så förbannat. Tugga mat är en plåga, kan knappt få in maten i munnen.  Dessutom är det en sån där dag då allt känns meningslöst.  har funderat och funderat på hur jag vill ha det i livet. Det är mycket som inte känns rätt just nu.

Vacinera mot svininfluensa

VAd jag har uppfattad, så verkar det som att Väldigt många inte har tänkt vaccinera sig. Själv tillhör jag riskgruppen då jag har min kroniska sjukdom och mina mediciner sänker ner immunförsvaret. Så jag ska deffinitivt vaccinera mig. Tycker att Så många som möjligt ska vaccinera sig, för att förhindra att personer med låg immunförsvar, Barn gravida kroniskt sjuka mm ska bli smittade, då det kan vara riktigt farligt för sådana personer.
Men man kan ju inte bestämma vad folk ska göra, det måste de ju avgöra själva.

Telefonterror

VArje dag är det någon som ringer mig på telefonnummret 0187519701. Någon som vet vad detta är för nummer. Jag svarar så klart inte, är så rädd att det ska vara någon som drar pengar. Har kollat upp det på google, eftersom det inte kommer att stå vars det är ifrån på Eniro och hitta. nån säger att det är från ellos och många att det är tyst i luren när de svarat. Blir less!!! de borde ju ha fattat vid det här laget då jag vägrar svara.

Bonde söker fru.

Ikväll är det bonde söker fru. Det ska jag inte missa, VAr så roligt att se speeddaterna men samtidigt jättejobbigt. För jag är en sån där person som lever mig in i allt jag tittar på, så det är nästan som man är där själv.

Klarar inte att titta när det blev en sån där pinsam tystnad t.ex.  Tror jag har fått det här syndromet av min mor. JAg sitter och bölar när man ser nåt sorgligt på tv, och sitter och flinar när jag ser program som bonde söker fru, För det blir nästan som man är där själv och känner pirret.

Peder brukar bli rätt arg på mig då han inte får kontakt, efter ungefär sjuttioelfte gången han har upprepat vad han sagt. När jag ser på tv så är det som att jag stänger ute omvärlden på nåt sätt.

Nån mer som har detta problem?


ayrovedan.

Förra veckan var jag på min ayrovedabehandling, men vi han bara med själva analysen faktiskt, som gick ut på att jag svarade på en massa frågor och blev undersökt, Hon kollade mina naglar, min tunga kollade pulsen och tryckte olika hårt på vissa ställen på handleden.

Mycket av de hon hade att säga efter analysen stämde faktiskt. 
Efteråt Fick  jag några recept  och lite visord jag ska följa.
Ganska mycket sunt förnuft, så som att gå och lägga sig och vakna på bestämda tider och äta på bestämd tid, Fick även höra att jag ska dricka varmvatten istället för kallt,,, alltså kokt vatten, Får se hur det går med det, Men Jag håller med om att det låter vettigt. För man diskar ju inte med kallvattem heller.

Skulle också hålla mig ifrån kolsyra.  Skulle bara äta varm mat, inte råa grönskaker, då de inte skulle vara bra för mina leder.
menmen Kommer nog inte följa allt men kommer deffinitivt tänka på det i fortsättningen. Deesutom skulle jag inte äta griskött. De har jag hört förut att det ite skulle vara bra för lederna, men det blir nog inga svårigheter, är inte så jätteförtjust i griskött, men visst äter jag det nån gång ibland.

Skulle få en typ av ayroveda massage sen också när Personen ifråga kommer tillbaka från sin semester i Bali.
Den ser jag fram emot.

NO MORE GRISKÖTT FÖR MIGayuroveda Behandling

Jag har nydligt gjort klart en tatueringsskiss och en massa förslag på färgsättning åt en Person I lycksele, Som tack för hjälpen så skulle jag få testa  en ayrovedabehandling. Det låter väldigt spännade faktikst, och  jag hoppas det ska hjälpa mig åf lite mer balans i kroppen, hittade en artikel om det på svt:s hemsida. som jag la ut här på bloggen. och sen kunde man även testa om man var Vata, Pitta eller kapha,  vad nu det betydet.  Efter att ha svarat på frågorna så, så måste jag nog tyvär säga att testet viade att jag var Kapha,  och tyvär så håller jag nog med =) testa själva vettja. Vad är ni

för person?

Janesh Vaidya undersöker Cathrine.

Janesh Vaidya undersöker Cathrine. De tre "doshorna" förekommer hos alla människor, men i olika kombinationer.
Foto: SVT

Ayurveda - urgammal indisk hälsovetenskap

Ayurveda har praktiserats i tusentals år i Indien och ordet betyder "kunskap om livet". Ayurveda har de senare åren fått ett stort genomslag i västvärlden och finns nu även på flera håll i Sverige.

Testa: Är du vata, pitta eller kapha?

Ayurveda är en holistisk läkekonst, man ser alltså ser till helheten och framhåller hur viktig hela människan är. Man menar att ayurveda inte bara är kunskap om hur man botar sjukdomar, utan även om hur man behåller sin hälsa.

Enligt ayurveda har varje individ sina speciella utmärkande egenskaper som formar hennes personlighet och varje människa består av tre element, så kallade "doshor", kroppstyper, som representerar de fysiska, kemiska och psykologiska funktionerna i kroppen. En ayurvedautövare försöker förstå hur och varför obalanser uppstått i "doshorna" och ger därefter råd hur man balanserar dem igen.

Utövarna menar att genom att förstå vilken eller vilka "doshor" som dominerar ens kroppstyp kan man också förstå varför man reagerar olika på psykisk och fysisk stress, varför vi har olika sätt att tänka, planera, agera, lösa problem, hantera konflikter, ta till oss ny information etcetera. De obalanser, krämpor och sjukdomar som drabbar oss hänger ihop med vår "dosha". Man menar att det som händer med oss inte är någon slump, att allt har en orsak och en verkan.

De tre "doshorna" förekommer hos alla människor, men i olika kombinationer. Man kan ha mer eller mindre av en eller ett par, sällan lika mycket av alla tre. Man kan sammanfatta de tre "doshorna" så här:

Vata
Är livlig, snabb, idérik, pratsam, anpassningsbar och entusiastisk, men ofta splittrad i tankarna. Om han eller hon utsätts för för mycket stress, tobak och alkohol, kan han eller hon känna sig ångestfylld, nervös, orolig och få spänningsvärk och problem med sömnen. Vata behöver värme, för att hon eller han ofta känner sig frusen, dricka mycket och äta varm mat och lära sig slappna av.

Pitta
Är ambitiös, målmedveten, skärpt, vetgirig och noggrann. Ställer ofta för höga krav på sig själv och är rädd för att misslyckas. Om pitta är i obalans kan han eller hon reagera med vrede, irritation och avund och får lätt magkatarr och allergier. Bör undvika starkt kryddad mat och för mycket sol och värme, mår bra av måttfullhet både när det gäller arbete, mat och dryck.

Kapha
Är lugn, stabil, uthållig och långsam. Tycker inte om förändringar, flyttar till exempel ogärna och byter helst inte jobb för ofta, och behöver tänka ett tag innan han eller hon fattar beslut. Blir lätt beroende av saker, vanor eller andra människor. Kapha kan komma i obalans av för lite stimulans och för mycket sömn. Kapha tenderar att vara överviktig och måste motionera och äta mindre mer än de andra doshorna.

Colette van Luik
Mary Kay

Fick en fråga om vad jag använder för mary kay produkter?

Jag  börjar använder mig av av 3 in 1 cleanser- en rengöringslotion för att rengöra ansiktet från djupet. sedan har jag min Age fighting moisterer som mjukgjör. Har även en foundation som jag använder ibland.
dessa produkter använder jag mig mest och De tycker jag är viktigast. Jag använde mig bara av dessa produkter i början och mina finnar och pormaskar försvann. eftersom man bara ska ta så lite av varj produkt, som en ärta ungefär, så räcker det väldigt länge.


Jag har även andra produkter microdermabraison step 1 och Microdermabraisonstep 2 för ansiktet, men de använde jag mig inte av i början och det funkade för mig ändå, det var mest för att testa några andra produkter. Men de kan man använda två gånger i veckan om man vill ha lite xtra. men tycker man ska testa De första produkterna först, för de funkar. Hoppas jag va till nån hjälp!


Lycka till.

RSS 2.0