nöjder.

Idag är jag den 8:e lilla dvärgen i snövit (nöjder). Ja iallfall om det funnits en 8:e dvärg i snövit. Jag är supernöjd med mitt hår! bästaste Jessica klippte så fint.  Hon rakade eller klippte kort en bit på ena sidan som färgades mörkare, (som jag velat ha länge nu)sen slingade hon och klippte upp resten av håret, så jag fick ljusare hår. Är så nöjd, och nu längtar man tills nästa gång man kommer dit. Bortskämd med bubbelvatten vart man, hade fått en kaffelatte om jag velat men. sen även en choklad bit på det som jag tyvär inte åt upp då jag slutat med godis. den inbyggda massagen i stolen som man sitter i då man ska skölja ur håret, var ju itne heller fel. Kommer  gå till frissan jämt nu när J har öppnat salongen här i Lycksele, så skönt det är att bli piffad.

klippning och färgning i morgon.

I morgon ska mitt hår bli klippt och färgat. Det blir premiär i min vän  J:s nyöppnade  egna salong. Längtar! Dagen efter på lördag är det invigning av salongen, och självklart kommer jag att vara där :) Undrar hur jag vill ha det, har ingen aning. Hon kommer få fria tyglar för hon är Superduktig. Det enda jag vet är att jag inte vill ha mörkare hår, då jag har så tunt. Men vi får se vad det blir. Något coolt! kanske. Brukar ju inte vara så rädd för förändring.



Efter att jag har varit på invigningen en stund så är det åmselecruisingen som gäller för mig. Ska bli så kul att få åka, se vackra bilar, grilla och mysa.  :D

Manikyrist

I sommar ska jag gå en manikyristutbildning i skellefteå, något som jag funderat på ett tag nu, men nu är jag anmäld så nu ska det bli av. Funderar på att gå någon fortsättning senare och utbilda mig i akryl och gele också. Det kostar ju en del, så vi får se hur ekonomin går ihop. Detta är något jag gör för skojs skull och kanske något man kan ha på sidan av. Själv har jag väldiga problem med mina egna naglar som är så tunna och går av, så ser verkligen fram emot att få lära mig ett och annat. Snart slutar skolan också för denna terminen, men blir en termin till jag ska läsa upp mina ämnen, för att sen försöka söka mig en högskoleutbildning. 

Livet känns enormt mycket lättare, nu och har inte känt av kroppen på väldigt länge. Har till och med kunnat träna regelbundet, och har hittils gått ner fem kilo. men vill gå ner några kilo till innan jag blir nöjd, inte lätt när man fortfarande vill se sig som man var innan jag blev sjuk och man var världens hurtbulle som älskade att springa och träna. Det går lite segt eftersom jag får mediciner som inte precis hjälper till med viktnedgången.


Något annat roligt är att en vän till mig har flyttat tilbaka hit till Lycksele och ska öppna sin aldeles egna hårsalong. Hon är otroligt duktig så jag är övertygad om att det kommer gå superbra för henne.  Jag kommer iallfall vara stammis på det haket. Hon är en av mina bästa vänner och det är så synd att vi inte kunnat träffas så ofta. Men det är iallfall superkul att hon flyttat tillbaka, då kanske det blir ändring på det.


det här med att hålla tal!

Urs vad jobbigt det är. Men nu har man då gjort bort alla de muntliga framträdanden för den här terminen. Har sovit mindre än en timme inatt pga nervositet. Ja urs varför ska man vara så nervös för att stå och tala inför
folk, när man verkligen inte har det minsta problem att prata inför gruppen. Ja det är konstigt det där . Men men nu är det då över och skönt är det. Men visst är det hälsosamt med lite träning. Nu är man helt slut och tjock i skallen, Det är så synd att det ska behöva ta så mycket på kroppen bara för att stå och snacka lite inför en grupp, för det är ju trots allt ingen större fara egentligen


RSS 2.0