0Z bilder

image17

RAGGARCLUBBEN =)

hej för övrigt är jag med i mammas club,, den bästa i världen för er som gillar jänkare.

här har ni länken

http://lapplandcitycruisers.se/

image13

           
jag dansar loss på en
av våran clubb fest                      MAMMAS å OLAS  BIL                      DUMHETER,, men
                                                                                                                    men i brist på annat

alla hjärtans dag

image9

Ha en bra alla hjärtans dag

Pussar å kramar på alla jag tycker om

TJENISHej alla glada. Jag heter Pauline, är 21 är gammal. bor I Lycksele i en tvåa med min lilla dvärgpincherkille OZ. alias Pipen ) som han också får heta ibland. Monstret är även ett passande smeknamn HIHI =)

På min fritid så målar jag mycket när tillfälle ges till detta. Jag tränar pilates och även en del löpning hemma i min egen lilla värld så klart... onödigt att spendera pengar på gymkort när man har den möjligheten

Förtillfället arbetslös=/ men jobbar på att hitta mig nå kneg. Jag vet inte heller riktigt hur mycke jag törs göra som tillfället är, eftersom jag just har  fått medicin som hjälper mot min reumatism,, har vart två jobbiga år med byte av medicin fram och tillbaka,, men nu får jag hoppas denna  medicin hjälper mig ett bra tag framöver =)

 senaste halvåret har varit värst då man tvingats ha hjälp å klä på sig på morgonen å knappt kunnat tugga sin mat. så nu när jag åter är i paulies något normala i det onormala stadie,, så är livet kul igen. trots diverse motgångar.

Jajja va händer annars då.... jo jag jobbar på körkortet också,, nu hela fyra år efter jag egentligen skulle ha tatt det,,,menmen bättre sent än aldrig som man brukar säga. får återkomma med hur det går med den saken. Undrar Just hur  många jag hunnit köra i hjäl och hur många bilar jag haft sönder  innan jag är färdig. 

nu startar även jag med detta bloggandet, kan ju va kul när man inte har nå annat att fördriva tiden med =) eller när man rättare sagt inte vill göra de tusen andra grejerna man har att göra.
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Ni kanske kommer att irretera er på de tusentals komma: n som jag skriver jämt å ständigt,, men det är bara å leva med det,, DET FÅR JAG !!!!


THE ART


Har planerat att läga ut lite bilder på målningar jag gjort, för skojs skull å för att få höra lite kommentarer.
jag börjar med att läga ut en bild som jag gjort i olja till min lillebror i julklapp.  Så här för att göra alla flickvänner till wownördar irreterade.. så har ni en wow målning...OBS tagen med VERY dålig kameraimage3
image4

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0