Kolla in denna roliga tävlingen hos onechicmama

Jag är med i denna tävlingen hos Onechicmama där du kan vinna roliga julklappar/presenter till barnen. Har du inga egna, kanske du har någon i din närhet som har det. Då har du ju julklappen fixad om du vinner. Värt ett försök tycker jag. Gå in och kika vettja. Reglerna är inte svåra. Det enda du behöver göra är att fundera ut och skriva vilken som är din favoritdisneyfilm och vilken av priserna du vill vinna.

har du blogg och länkar till hennes inlägg med bilden i tävlingen får du en extra chans att vinna.


JA ska man kanske göra nå vettigt idag.

Nu hade jag tänkt rita färdigt nå beställningsgöra igen. ska testa mitt decoupage lim och lack jag köpt från Panduro idag också kanske. ska bli kul att Pyssla lite.


Bjuder på en bild på Pipen! Får man vara sötare? :)


VäggDekorationer

Om man vill piffa till En vägg lite grann,  Och inte vill lägga ut Jättemycke Pengar Kan jag tipsa Om denna sidan http://www.kpstyle.se som har rätt billiga  Och fina Väggdekorationer ( Stickers).  Man kan ju Måla något själv , men om man inte orkar. Dessutom så är det ju bättre med dessa som bara går att ta bort när man blir less

Här är bilder på mina favvoriter. Finns många fler att välja på på Sidan. De kostar från 49 - 79 kr. Inte så farligt.  Frakten tilkommer ju också. Men Det kan man nog leva med. :) Enda negativa är väl att man måste förskottsbetala.

Bilder lånade från http://www.kpstyle.se


Eller varför inte någon av dessa söta till Barnrummet

Dala nörden =)

Tog hem denna läckra Dalahäst från mamma under loppishelgen. visst är den fräck?


5 års Jubileum

Igår kväll var det femårsjubileum i lokalen. Det var exakt fem år sedan mamma Startade Lappland city cruicers. Den har växt sedan dess nu är vi rätt många medlemmar. 

Man fick ta med sig sin egen mat Hemifrån och Peder hade lagat Tacopaj under min ledning (duktig ponke) Den var supergod! Vi åt, det var lottdragning, det bjöds på Liveband och festades hela kvällen lång. Några  av oss spelade Fotbollspel och Kastade pil. Riktigt skojigt hade vi. Vi for dock hem tidigare nyktra och glada. Får ju inte dricka pga medicinerna, men det gör mig inget. är väl ett halvår mellan gångerna för mig och jag är inte så jätteförtjust i att dricka.  Får ju inte så många Tilfällen till  att vara ute och festa heller, då jag är dålig i kroppen jämt.

Dessutom kan man faktiskt festa nykter och ha kul ändå.  Men Nu har det gått Två veckor och jag har inte bllivit dålig i kroppen än WOHO!!! rekord. iallfall på det senaste halvåret.  snacka om att man njuter varenda sekund!

MIN OUTFIT IGÅR:
Röstdagen.

Idag ska jag minsann gå och rösta! Socialdemokraterna kommer få min röst.  Det visste jag för länge sen. Men har blivit Ännu mer säker på det nu när jag lyssnat på alla valdebatter och läst om de olika Partierna.  Det jag läst  och hört om moderaterna klingar inte gott  vill jag lova. !!! Peder är och röstar nu. Sedan måste jag in till stan och rösta eftersom jag är skriven där.

En av många  anlednignar till att jag (röd)star är ju mitt sjukdomstillstånd. Jag kommer ju inte precis bli friskare för att jag Inte får pengar att röra mig med. eller säker på att jag får pengar överhuvudtaget!!! DE sjuka lider tillräckligt.

Vill vara säker på att jag klarar Ekonomin om jag nu aldrig blir bättre . Dessutom tror jag inte De arbetslösa får fler jobb bara för att de får mindre pengar att röra sig med, medans de är arbetslösa. ( som de får med Alliansens politik. Det är ingen DRIVKRAFT!  snarare tvärtom. De är för fasiken Inhumant!!! och laddat för deprission.

JAJA ska inte skriva alla anledningar till varför socialdemokraterna får min röst, men Iallfall så håller jag med
De rödgröna i fler frågor än De blåa ( DE som är vesentliga i mitt tycke) så därför får de min röst.

tapeter till pysselrummet!

Dessa tapeter har jag beställt hem tapetprover av! tänkte att jag skullle ha någon av dem som fondvägg till pysselrummet. vilken tycker ni är finast? Eller vilka tycker ni skulle passa bäst i ett pysselrum.


1:an2:aneller 3 :anBeslutsångest är en hemsk åkomma.

råttor!!

På morgonen när jag klev ut genom ytterdörren, vad får jag se. Jo en döråtta just utanför dörrn. Katterna våra jagar flitigt. säkert en sju åtta stycken varje dag som ligger och skräpar på våran gård.

Och de är inte snåla heller. De delar även ut åt alla grannar här i byn, så de inte heller ska behöva "svälta"

men en halv hare har vi inte fått av dem än än, däremot en granne.   haha alltså vi har inte fått grannnen av dem utan,grannen har fått en halv hare av katterna =D. De är riktiga serialkillers de där katterna.


Ja urs och för några dagar sen så hittade jag en slemmig hårboll på matbordet, med bitar av en råtta i. MYSIGT! vill jag lova.

Det värsta är att hunden käkar upp dem också!  han bara tuggar några gånger sen sväljer han ner dem hela. den som låg utanför dörren i morse slank ner i ett naffs. hinner inte ens reagera på att han tar dem. Man vill ju inte precis gräva ur dem ur käften på han heller. skulle int ens hinna göra det om jag så hade velat. Visst är det skönt att slippa forrsla bort dem, men är rädd att hunden ska få nån sjukdom eller mask eller nåt.

De två hårt arbetande jägarna:åsså den late som får allt uppdukat:
rött rutigt tyg.

vann just  budgivningen på detta tyg från Tradera.
tänkte sy inför julen.

Skulle få låna mammas symaskin tills jag köpt en egen.
Fint va.
skulle även vilja ha en klänning av detta tyget. rockabillystylevackert och samtidigt skrämmande


konstintresserad som jag är, så satt jag en dag och kollade runt på målningar på tradera.

då hittade jag en dag dessa två skönheter hos säljaren painting2love

Vädigt vackra men samtidigt skrämmande.


Panduro

Var inne en sväng och kikade på panduro......
kunde inte hålla mig, så jag beställde hem dessa 2 böcker av författaren Tone Finnanger. Tycker att alla hennes kreationer är så otroligt fina, så jag tänkte att jag skulle försöka mig på att sy några själv.
Iallfall så kan man ju få en hel del insperation från dem.

Vill även ha denna tildaboken, men nu får jag ge mig ett tag. Det Blir så dyrt annars. Har redan handlat så många böcker.

Får väl önska mig den i julklapp helt enkelt.
Dessa fina ark i lantlig stil har jag även köpt, från tradera.
så nu kanske man skulle lugna ner sig ett tag iallfall. Brukar inte vara så köpgalen. Men någon gång måste man ju få handla sig något.Pysselrum!

Lilla rummet  brevid gästrummet Ska bli pysselrum. Detta är något som har varit planerat länge, problemet är bara att ta tag i det hela. Just nu är det mer viktigt att få klart en del saker ute i trädgården.
Själv orkar man ju inte så mycket , och får inte göra så mycket heller nu när sjukdomen är så aktiv.

Just nu ser rummet ut som hej kom och hjälp mig! men jag har ju iallfall nästan klart för mig hur jag vill att det ska se ut när det är färdigt. Vill ha det färdigt nu! Skulle vara skoj att ha ett eget krypin, där jag kan sy, sticka eller måla när jag får lust och klarar av det. Just nu när man har en massa ideer som snurrar i huvet hela tiden.


Tog ju en del tyger av mamma på loppisen också.  Dessa är några av dem:
roffade även åt mig en gammal klänning jag hade när jag var liten.
Så här ser den ut:

visst är den söt?
Jultidningstider!

För några dagar sedan var grannarnas barn här och knackade på.

Blev en del köp faktiskt.

beställde fyra böcker från jultidnigsförlaget, och en från femförlaget. Pyssel och skapandeintresse som jag har så blev det dessa fem böcker.

Från jultidningsförlaget:

Från Femförlaget:

så nu har jag det jag gör =)
Kanske ger bort någon bok i Julklapp också vi får se.

Loppis.

I helgen Har mamma loppis på sin gård. Äntligen skulle ha blivit av för längesen egentligen. 

Så nu har jag passat på att bli av med en massa saker.  Men det kompenserade jag med att plocka hem en massa från mamma med ;P bla en massa tyger  och nåt barnklädesplagg. man vet ju aldrig ;P

Ska sy en massa jocks hade jag tänkt.hem och trädgårds bokklubb

för ett tag sedan skickade jag in att jag ville  bli medlem i hem och trädgårds bokklubb, och få två valfria böcker för 39kr styck.  Dessa två valde jag och de damp just ner i brevlådan.

Mycket nöjd blev jag av innehållet. SÅ nu är jag inspererad till max att fixa och dona i trädgården.

www.hemochtradgard.se


RSS 2.0