Florist eller tandhygienist?

Åhh! hittade just en floristutbildning i västerås som är scn berättigad. Jag har ju länge velat bli florist men inte haft råd. Nu känns det ju som en dörr kanske öppnats. Men Just nu! när jag nästan bestämt mig för att läsa till tandhygienist, och håller på att läsa upp betyg för att komma in.
Ja nu blev man kluven kan jag säga. I maj ska ansökan senast skickas in till floristutbildningen, så nu får man ta och fundera ordentligt på vad man egentligen vill!
Blir svårt att bestämma sig. Florist är ju ett lite mer kreativt yrke men inte så säkert på jobbfronten kanske. Iallfall inte här uppe. Men man vet ju inte, jag kanske vill bo där nere i landet någon stans om man väl har testat ett tag.  Innan dess kan man kan ju egentligen inte veta.
what to do what to do ????
visst är den "fin" min illustration gjord i paint. :D

Vinn en suit of sweden

Hej nu  tipsar  jag om en till tävling hos millah, nu är det en suit of sweden dräkt man kan vinna som man kan mysa i nu under kalla vintern.
Jag är självklart med och tävlar.
här är tävlingen!   vinn suit of sweden hos millah

Vinn biobiljetter

Vill tipsa om en  tävling där du kan vinna biobiljetter! varför inte bjuda en vän, mor eller far, ett syskon eller sambo.
jag är iallfall med och tävlar!
tävlingen hittar du här  på millahs blogg

Tävling

Hej ville bara tipsa om denna Tävlingen hos min kusin. Man kan vinna en sport bh och Sporthipsters från Pierre Robert. Och det är väl aldrig fel och få nya träningskläder, Här har ni länken till tävlingen.

KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL TÄVLINGEN!!!!

Älgmöte, och skola

Hej nu var det ett tag sen jag skrev, närmare bestämt ett tag innan julen. Ja en vit jul fick vi ju och här snöar det som aldrig förr idag när jag var ute och åkte skidor på elljusspåret här i Blåviksjön med min lilla vovve, så mötte vi plötsligt två hälge i spåret. Som tur var han jag få upp min lilla dvärgpinscher innan han sprang på dem. "För det hade ju varit jobbigt att dra hem två döa älgar :P nä men skämt och sido, snacka om att jag höll på att göra på mig. En av grannarna här hemma blev ju "attackerad" av en älg när hon var ute och åkte skidor för några år sen, eller älgen sprang fram mot henne och hon la ner sig och försökte skydda huvudet. Men älgen hade bara stannat och frustat framför henne och senare sprungit iväg innan den gjort någon skada. Jag var mer rädd att de skulle sparka ihjäl min hund, om han sprang fram mot dem, hade ju inte behövts mycket om vi säger så. Något annat spännande och lite läskigt är, att jag börjat skolan igen. Ska läsa upp några Ämnen och Matte C som vi inte hade i Gymnasiet. Allt på distans, så det krävs ju lite disciplin. Hade tänkt söka vidare sen till högskolan. Just nu är jag inriktad på att bli tandhygienist, får se om de planerna är ändrade då jag ska söka.

RSS 2.0