Namn?

Nu tror jag att jag har bestämt att katten ska heta Malte,
hade tänkt nåt på W / V men de blir nog bra kort och enkelt,  Vad tycker ni.?

Det nya tillskottet.

Vi var i umeå på lassarettet idag,
sen har vi hälsat på peders mormor och några bekanta i Umeå. Efter det for vi hemmåt. I vindeln hämtade vi vårt nya tillskott. Han heter Brorsan sen tidigare. tänker nog byta namn, Några förslag?


Visst är han fin.
Han har vart innekatt hela tiden, Nu får han nog vara det ett tag också så han lär känna os bättre och möjligtvis i framtiden att han få gå ut.

han vill hälsa på Diezel, Diezel vill det med hon är som nyfiken när han tittar bort, men när han tittar tillbaka till henne morrar hon. Pipen tycker han inte om än så länge, men han klöser då inte honom när han kommer fram och vill hälsa.


haha =)

ja det jag måste ha tryckt bara på ändra redigerare eller nåt. nu när jag tryckte på den komme verktygsfältet tillbaka =),, ja va man känner sig dum ibland. Nu håller vi på att tapetsera om köket,,,, elller jag.. Peder slipar trappen,

kan nog bli nice när det är färdigt.
Vars är verktygsfältet?

jag kan inte lägga ut bilder eller redigera texten eller nåt. Vad ha hänt?,,, har jag råkat ta bort verktygsfältet eller är jag bara knäpp???

Helg at last!

Var till veterinären och vacinerade pipen idag. Trodde det skulle bli världens kallabalik, men icket. Det var däremot en annan hund som vråla utöver sig och skällde, när jag komme in i väntrummet.(trodde min hund skulle stå för det, men i lite gällare tonart;) ) men pipen bara pep lite grann, sen satte han sig brevid mig snällt. Sen trodde jag att han skulle äta upp veterinären, men han var jätteduktig, han markerade dock att han tyckte det var obehagligt när veterinären hälsade lite för hastigt på honom i början. Då rörde han på huvet som för att bita men avstod. veterinären talade om att han inte var farlig, Jag tror pipen gick på det för han var relativt lugn både före och efter sprutan. Jag var i shocktillstånd när jag lämnade veterinärstationen. jag talade också om för veterinären om Pipens såriga öron. så då fick jag ett recept på en salva, som inte var tvärbillig, men vad gör man inte för sin lilla vän. När allt va färdigt så var pipen less å flög med ett jätteskutt nerför "britsen" eller va fasiken det heter. Såg jättekul ut å veterinären fick sig ett skratt innan vi gick ut. Han med att väga pipen innan jag gick. 4.3 kilo.. ajaj, Det är välldans mycke för lite. vet inte va man ska göra med pipen då han har så svårt att hålla vikten. Jag Nämde det för veterinären, och vad jag gjort för att försöka öka vikten, å han var som nöjd med det jag hade gjort, men varför undrar jag nu, eftersom det tydligen inte funkar så bra. Peder var hemma idag. Han var på stenbergska och kolla upp sina utslag i ansiktet som han haft i typ snart två år. ser väldans otäckt ut. åsså for han dit för att han hade ont i bihålerna. Det visade sig att han hade Bihåleinflammation och Läkaren trodde det var nån sorts svamp han hade i ansiktet, men jag tvivlar,, är inte sånt smittsamt? ja jag vet inte,, menmen han fick iallfall en kortisonsallva för det och så får han gå på pencilin i en vecka. mindre nice. I morron far vi till skellefteå och hälsar på min kompis hillevi, å drar en sväng på stan. Ska titta på tapeter. Bjuder på en fin bild på pipen då han käkar på sitt ben, verry nice. https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/454024/images/2009/p1010293_35724624.jpg

summering av Påskhelgen.

/>Långfredagen

Jag och Peder  kände oss kreativa och målade ägg


Vi tog även in Påskriset, lite i senaste laget kanske. menmen.

Vi åt en god middag bestående av fläskfile,prinskorv, klyftpotatis och bearnaise sås
senare på kvällen började lillpeder med att måla Hallen. Han ser ju ut att "gilla" det Starkt!!
senare på kvällen undra jag vart min katt Harry var. Vi leta och leta, och ingen tycktes ju ha släppt ut han, men när jag inte hitta honom någonstans i huset, så förstod jag att han måste vara ute. Jag ropade och ropade, men ingen Harry. Peder och Lillpeder begav dig ut för att leta. En stund senare ringde Peder och sa att han  var hittad men påkörd. Så Den kvällen blev ju inte särskillt lyckad. JAg grina och grina. Den katten var underbar, och jag sknar honom något oerhört.

PÅSKAFTON.

Lilpeders lillebror Lennart kom på besök och vi begav oss ut för att grilla i det vackra vädret. Dels för att släppa tankarna på gårdagens hemska!


Lilpeder gräver en grop för elden.
Pipen poserar för kameran.


JAg har en dålig hårdag ;)


Min Peder "latar" sig i solenLillpeder (kocken) steker hamburgare.


Lennart pillar sin bror i baken,,,, Eller?Pipen Drar iväg på egna äventyr. Busskrälle.Sedan for vi in till lycksele och åt Påskmiddag hos mamsen. Det blev gravad lax, prinskorv, köttbullar å en massa läckerheter.

vi började även med att tapetsera rummet i gästrummet. men han inte så långt eftersom det var första gången nån av oss tapetserat. vi fick ut två våder  av två rullar, Fråga mig inte hur vi lyckades. Det gick inte bra för vårt lag.


PÅSKDAGEN

Jag började dagen med att fortsätta med Tapetseringen men det gick inge vidare trodde jag, så jag och Lennart tittade på filmen Australia som jag hört skulle vara bra. Och det var den. Riktigt bra. Rolig, sorglig, och romantisk.

Efter det, så Åkte vi till Skarvsjö för att lämna igen Bilen till pappa, som Peder lånat då hans var kaputt.

Jag fick ett par skidor, med pjäxor och stavar av pappa. Snacka om att jag blev glad. Ja säsongen är väl slut nu snart. men alltid bra att ha.

Sen när jag kom hem fortsatte jag med att tapetsera rummet.


Annandag påsk.

Idag såg jag att tapetuppsättningen som jag trodde blev dålig, egentligen var riktigt bra. Tapeten hade satt sig som ett smäck nu när limmet fått dra in. Lillpeder och Lennart for hem idag.  Så jag och Peder ägnade typ hela dagen med att fortsätta tapetseringen i Gästrummet, även om jag fick göra det mesta. Det var inte lätt att tapetsera utan att ta bort elementet. men de funka.

här är före och efterbilderna. är inte så städat på nåt men, man ser då skillnan på rummet iallfall.

FÖRE!!


Efter

Ja Det var våran Påskhelg hur har er varit?

han fattas mig!

Skrev i mitt förra inlägg över att harry blivit så stor. Min finaste kissekatt. Nu finns han inte längre. Han blev överkörd igår.
Han var så underbar på alla sätt den katten, går inte att beskriva, Å ändå har jag aldrig vart så förtjust i katter. 

Å va jag grina igår för denna katt.

Diezel katthonan som är kvar letar efter sin kattkompis och pipen är alldeles orolig och letar av och till han med.

När han inte kom tillbaka igår när man ropa,, fatta jag att nåt hade hänt. Peder och Lillpeder begav sig ut för att leta.

Lillpeder hade innan sagt att ja men nog hittar han tillbaka, Då sa jag JA men inte om han är överkörd!! för jag kände det på mig.

Att man ska bli så fäst vid Sina djur. Kan nån förklara varför man skaffar dem, När det gör så ont när de försvinner.


middag.

vI bjöd Erik och ewa på middag i dag/kväll. blev rätt så sent, men gott var det. Peder stog och slavade framför spisen. Kul att slippa för en gång skull,,, men lite hjälpte jag till iallfall.

blev fläskfile och klyftpotatis. med bearnaisesås, gott vart det.


Harry har blitt så stor nu, lillsötkissen som inte är liten längre. Ja tiden går allt för fort. men som det känns nu kunde den få gå lite fortare å snabbspola fram till sommarn. Är less på vintern, blir ju ändå inge skoteråkning då det är bara å skruv te skroten.


fick Ett ljusbord av peder för nån dag sen, känns skönt. kan jag bara använda det när jag ritat nåt, för att finlira det lite.
Har även fått ett par skor av honom. Han har köpt för mycket åt mig på sista tiden, det är väl kul att få grejen, men finns ju
gränser. Men snäll är han. nästan för snäll, Det känns inte bra för mig att få saker så där. nån grej är väl kul men en massa dyra känns ju bara för överväldigt,

.

svar till frida.

Tack så mycket =) Jo det är en phoenix.

=)

synd att jag  på senaste tiden bara ritar en massa tattoskisser åt folk, annars hade man ju kunnat lägga ut fler.  De vill ju inte gärna att man lägger ut deras eventuella tatto.

men det kommer så småningom sånt jag kan lägga ut.

haha hade kul åt en Herman hedning gubbe jag ritat snabbt bara för skoj skull,, och peder försökte härma den och göra en likadan på sidan av,,, haha! hans vart söt.vi målar om.

köpte färg till sovrumet igår. =) eftersom det är strukturtapeter och vi har verkligen inte orken att ta bort såna tapeter iallfall inte i sovrumet så tänkte vi att vi målar istället, de blir ganska coolt med mönstrat. Vi tänkte köra på ett marint tema, har redan målat väggen bakom sängen igår, innan vi gick och la oss häftig färg, får se hur slut resultatet blir. har före bilder,så ska ta några efterbilder också så man ser hur det blir.

har en fråga kan man inte göra så bilderna man lägger ut inte går att kopiera så lätt?

för jag kan ju inte lägga ut skisser som folk har bett mig rita iallfall, för de vill ju va ensamma om dem. men sånt jag bara ritat för att rita, men jag vill ju ändå att det ska vara kopieringskyddat på nåt sätt iallfall, går ju säkert alltid att ungå men ändå.

Kan tyvär inte lägga ut mammas tatoo även fast jag vill. Den vart väldigt fin ,men hon är rädd att nån härmar, och dessutom är det ju inte jag som tattuerat, bara ritat den så.

vovven borta!

trodde att jag aldrig skulle få se min lilla pipen igen. Peder skulle ta med han på jobbet nu på morgonen, men efter ett tag så ringde han mig och sa att pipen var borta du måste komma och hjälpa mig att leta. Han brukar aldrig fara iväg så jag blev jätteorolig. efter ett jättelång stunds letande och ropande efter vägarna och ingen pip. började vi gå tillbaka, Jag börja grina vid tanken på att jag förlorat honom, han kunde ju va överkörd eller va som helst.

men när vi kom upp från stora vägen, ser jag honom komma springande på byavägen. han kommer till mig viftar på svansen, va ska man göra jag var för glad för att skälla på han.

Åhh så hemskt det var, bilderna kom upp i skallen hur han låg där överkörd.

Nä jag vet inte va jag skulle göra om pipen försvann. Han heter ju egentligen Oz., Men efter som alla säger Pipen, så har  Det som blivit det
.

1:a April

Idag ska mamma tattuera sig. jag ringde förståss och sa till henne att det var inställt igen pga sjukdom. hon blev alldeles tyst i telefon, något upprörd antar jag,, men jag sa att jag skojsa rätt fort, så hon inte skulle hinna jaga upp sig allt för mycke.

Peder skulle va hemma ett tag idag för att motorn skulle komma idag, så han skjutsar in mig till Lycksele.


här är en tatto skiss jag gjort inte färdig än, måste fingöra om den sen.
(INTE MAMMAS TATTO)


RSS 2.0