Lite övning under veckan

Manikyrer
 
FÖRE OCH EFTER
 
 
FÖRE OCH EFTER
 
 
FÖRE OCH EFTER
 
 
 

Min Frillidill.Har varit hos frissan hos Bästaste Jessica Igen, bara för att det är så underbart. Nu fick jag lite mörkare slingor också.

 

Hemkommen från Manikyristutbildning i Östersund (Brunflo)

Ja nu har man kommit hem. Det har varit fyra fantastiska men väldigt intensiva dagar. Man har fått in mycket teori i skallen och fått öva praktiskt också som har varit det absolut roligaste.  Nu väntar Övning och inlämmning av uppgifter varje vecka i en månads tid innan man ska fara och göra slutprovet och bli färdig Manikyrist :) Woho! Jag fick verkligen mersmak! Som det känns nu vill jag utbilda mig i Gele och även i fransförlängning också.  Då måste man bara skaffa sig lite casch först. Igårkväll så fick sig lillPeder en Pedikyrbehandling, och jag behövde inte ens tvinga honom. Haha gjorde Fransk Pedikyr på honom också.  Jag skonade honom dock från dekorationer, han är ju ändå en Kar. Två bilder från Gårdagens Arbete: Nu behöver man bara öva öva och öva och åter öva, så man utvecklas vidare.


Han godkände att jag la ut namnet på honom om det är någon som undrar:)
Peder tyckte nog att Själva behandlingen och speciellt skrubben massagen och hudlotion va det bästa:)
Pe


Snö så här lagomt till första juni. :(

Ja Det snöar då stora lapphandskar här i Lycksele nu när jag tittar ut. Ja inte är det ovanligt att det händer men va faen! nu flyttar jag södrut! men det är spännande hur vädret kan förändras så snabbt. här uppe. Vi har hunnit haft några dagar med stekande sommarsol också.

Bror Peter fyller år i dag. men är i Norge och dyker, så man kan då inte fira honom. På söndag åker vi dock ner till Enköping för att träffa syster och fira henne för hon har fyllt trettio. Ska stanna där tills torsdag. skönt där nere tror jag vi slipper snö iallafall.

RSS 2.0